Grea misiune

vineri, 01 februarie 2008, 22:09
2 MIN
 Grea misiune

Prima aparitie in fata suporterilor in 2008 le propune baschetbalistelor iesene o confruntare extrem de dificila in fata uneia dintre echipele de top ale clasamentului. Puternica, omogena, cu opt succese obtinute in doisprezece etape, CET Govora nu este nici pe departe formatia care poate fi ingenuncheata usor.

Chiar daca presedintele Marius Cosoi a inclus partida de astazi in calupul cu victorii impuse in prima parte a returului, mizind probabil pe ceea ce s-a intimplat in partida similara din campionatul trecut, iesencele vor trebui sa se dea peste cap pentru a reusi sa corespunda exigentelor sefului pentru ca oaspetele le-au "fript" pe studente si in tur (scor 83-45) iar dupa aproape un an si jumatate vilcencele inca mai cauta sa razbune esecul cu pricina.

Cu un succes in cont trecut la Dej intr-o partida pe care nu aveau voie s-o rateze, fetele pregatite de Gabi Mihailescu s-au mai linistit dupa ce si-au incasat drepturile finaciare dar si prima pentru acest succes oferita de CS Politehnica. Ramine doar ca problemele care apar constant in joc (greseli multiple si procentaje slabe) sa fie inlaturate astfel incit gazdele sa reuseasca sa ofere o replica consistenta. Din pacate, dupa ce a suferit o accidentare in etapa trecuta, una dintre jucatoarele de baza, Ala Causan, acuza dureri la spate si prezenta ei in joc a devenit incerta.

Celelalte partide ale etapei a XIII-a: Municipal Tirgoviste – Teleorman Alexandria (in tur, 57-101), U-TCRE Cluj – ICIM Arad (63-70), CSS-LMK Sf. Gheorghe – Rapid Bucuresti (75-45), Sportul Studentesc Bucuresti – CSM Oradea (79-62) si Olimpia Bucuresti – Unirea Dej (60-52).

Atentie mare!

Poli Millenium Center joaca astazi la Galati cu Phoenix, in esalonul secund de baschet masculin

Instalata pe prima pozitie din serie dupa ce a batut saptamina trecuta pe CSU Galati, echipa ieseana de baschet masculin joaca astazi pe malul Dunarii cu echipa secunda a Galatiului, Phoenix. Desi invingatori detasati in partida tur, oaspetii pregatiti de Costel Moscalu au destule motive sa trateze partida cu foarte multa atentie.

Mai intii pentru ca saptamina trecuta s-au cam chinuit putin si au tradat faptul ca sint in urma cu pregatirea iar in al doilea rind pentru ca adversarul direct nu mai pare chiar asa de usor de batut. Iesenii au prospata amintirea ultimului meci direct, disputat la Galati la mijlocul lunii decembrie in turneu, atunci cind Politehnica Millenium Center s-au impus in ultima secunda pe seama unei aruncari de la distanta iar, in plus, daca oaspetii n-au miscat nimic pe piata transferurilor galatenii, care au sanse mici sa prinda turneul semifinal, au facut-o lata si au cooptat un lot un sirb, Tomislav Ivosev.

Comentarii