Hirlab: Promovarea s-a jucat

duminică, 21 aprilie 2002, 23:00
2 MIN
 Hirlab: Promovarea s-a jucat

. Managerul echipei iesene a vorbit cu subinteles la conferinta de presa spunind ca "rezultatul multumeste ambele echipe" referirea la oaspeti putind fi tradusa ca "Au scapat ieftin". "Astazi am cistigat 4 puncte pentru ca la final, in caz de egalitate la puncte avem avantajul rezultatelor directe. Multumesc publicului si baietilor pentru ca au reusit sa se impuna in fata unei echipe eterogene care a incercat sa ne surprinda folosind la inceput 3 virfuri" .
Hirlab s-a resemnat. Antrenorul SM Vaslui, Adrian Hirlab era resemnat la final: "Promovarea s-a jucat. Poli merita victoria chiar daca prima eliminare a fost usoara, cele doua cartonase rosii acordate rupind jocul. Le reprosez baietilor mei usurinta cu care au tratat jocul" .
Burdujan mihnitul . "Secundul" Sportului, Ovidiu Burdujan a spus ca "meciul s-a jucat cinstit, pe teren chiar daca arbitrul a dat 10% gazdelor. Sint surprins si mihnit de modul in care am fost tratat, mai ales de fostul meu coechipier, Kereszy si de Pavel Hodea. Eu sint profesionist si lupt pentu clubul la care sint angajat desi Iasul este mereu in inima mea. Iar pentru banii pe care i-am luat de la Poli am jucat destul" .
Vladut redescopera Iasul. Directorul tehnic al vasluienilor, Emil Vladut, a fost cel mai fair-play din tabara oaspetilor. " Fara comentarii! Iasul este un oras superb".
Dedicatie de la Kereszy . Antrenorul iesean a considerat ca " atuul nostru principal a fost publicul. Pe linga baieti, felicit pe cei ce au reusit sa umple stadionul si dedic victoria lui Pavel Hodea care a uitat de gravele probleme de sanatate ale tatalui sau pentru a pregati acest meci".
Dedicatie de la Hodea. Dupa ce a multumit publicului si celor 9800 de platitori (!!!), printre lacrimi de bucurie Pavel Hodea nu a uitat sa-i atinga pe cei care au pus bete in roate echipei in ultima vreme. "Dedic aceasta victorie si directorului DTSJ, Grigore Ursanu care l-a lasat in strada pe Medeleanu si a pronosticat ca facem egal astazi".
To RATC, with love. Pe aceeasi linie a fost si Petrache care le-a transmis fotbalistilor de la RATC: "Le multumesc pentru ajutorul dat cu Vasluiul, insa nu ei ne promoveaza, asa cum au spus!" . Medeleanu si Marta, doi dintre jucatorii ieseni care au evoluat si la alte echipe cu firma au spus ca nu au mai jucat niciodata in fata unui public asemanator.
Bugetarii si-au cumparat bilete. Presedintele CA al CS Poli Unirea, Gheorghe Nichita a declarat: "Este victoria tuturor iesenilor. Vreau sa multumesc publicului, jucatorilor si nu in ultimul rind colegilor de la regie care in ciuda efortului pe care-l fac pentru aceasta echipa au refuzat invitatiile si au cumparat bilet, gest asemanator cu al sindicatului RAJAC care a achizitionat 200 de bilete".
Mare chef la Dunarea. Fotbalistii ieseni au sarbatorit victoria la restaurantul Dunarea, multumindu-le patronilor Loghin si Filip pentru sprijinul acordat si in zilele premergatoare meciului. A (Ovidiu MINEA)

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii