I-au tiranizat

joi, 15 iulie 2004, 23:00
2 MIN
 I-au tiranizat

Otelul: Cernea – Marginean, Rohat, D. Munteanu, Nanu – Apostol, Tanase, Danciu, Dobre – Negru (’64 – Aldea), Iacob (’70 – Oprea). Antrenor: Sorin Cirtu.
Dinamo Tirana: Lika – Gallo, Pisha, Xhafa, D?mbi, Poci (’33 – Alikaj) – Ahmataj, Bakalli, Qosa (’22 – Tiko), Xhihani (’84 – Delijalisi) – Qorri: Antrenor: Vasil Bici.
. Lika – 3. Gallo, 4. Pisha, 6. Xhafa, 7. Ahmati, 11. Bakalli – 13. Poci, 14. Qorri, 17. Xhihani – 19. Qosa, 20. Dhembi
Rezerve: 12. Gjika, 5. Mance, 8. Dalipaj, 10. Tiko, 15. Deljallisi, 16. Alikaj, 24. Stafa
Antrenor Vasil Bici
Desi s-a considerat acest meci ca un derby al necajitilor, ambele echipe fiind foarte aproape de a nu se prezenta la acest meci, s-a vazut in mod clar ca exista si mai necajiti ca noi. Pe de alta parte, fotbalistii galateni, stimulati de prezumptiva plata a restantelor, au gasit o alta cale de a sensibiliza pe cei cu bani, aratind ca pot lupta pentru o comportare cel putin onorabila in Cupa UEFA, nu prin amenintari, ci prin demonstrarea, in teren, ca echipa aceasta merita o soarta mai buna. Ce-i drept, burtile albaneze s-au dovedit mai goale decit cele romanesti (indeobste, echipele din vechea Ilirie s-au dovedit intotdeauna, modeste dar aprige si bataioase). Ratarea lui Victoras Iacob din min. 7 (fostul bancar n-a ajuns la centrarea lui Danciu) a prefigurat deschiderea scorului, care a aparut trei minute mai tirziu, cind acelasi Iacob a centrat, iar Cristi Negru a inscris, printr-o superba „scarita”, peste portarul albanez. Golurile s-au succedat cu o periodicitate de 10 minute. A venit rindul fundasului Nanu (care a inscris in toata cariera sa de divizionar A doar un singur gol) sa iasa cu capul la rampa (’20). In minutul 30, Iacob si-a razbunat ratarea din start, reusind sa inscrie dintr-o actiune personala. Logic, ar fi trebuit ca golul patru sa apara tot peste zece minute, dar Iulica Apostol i-a mai tinut pe spectatorii constanteni in suspans, inca trei minute. Repriza secunda, insa, n-a mai adus majorarea asteptata a scorului, desi Negru si nou-introdusul Aldea au incercat. Scor lejer si formalitate pentru galateni in returul de la Tirana, care se pot gindi in liniste la turul II preliminar. (GIN)

Comentarii