Iaca derby!

vineri, 19 aprilie 2002, 23:00
2 MIN
 Iaca derby!

Dinamo – Astra Ploiesti (astazi, ora 17,00, TVR 1): De trei etape, Dinamo n-a mai simtit gustul victoriei, desi anunta cu surle si trimbite ca se pregateste pentru Liga Campionilor. Cert este ca, daca nu cistiga nici acum, jucatorii lui Ion Marin pot avea mari emotii in continuare. Sa nu uitam ca astralii din Ploiesti au mai pacalit si Rapidul de un punct in Giulesti.
Otelul Galati – FC Arges (astazi, ora 17,00): Cele doua echipe, antrenate de Marius Lacatus si Florin Halagian, ocupa primele doua locuri intr-un clasament al returului. Aceasta ipostaza de "derby a returului" pentru partida de la Galati n-a putut fi ghicita nici de televiziuni, care n-au programat transmisia acestui meci. Va fi, totusi, un duel interesat intre ambitia "fiarei" si hiclenia "armeanului".
FC Brasov – Gloria Bistrita ( astazi, ora 17,00): Obisnuit, un asemenea meci face parte dintre acelea la care te uiti strimb. Gloria Bistrita mai are inca disponibilitati de a face cadouri, in timp ce fotbalistii de sub Timpa pot ajunge intr-o situatie disperata, daca nu obtin toate cele trei puncte.
Ceahlaul Piatra Neamt – FC National (astazi, ora 17,00): Dorinta "plaiesilor" lui Gigi Stefan de a arata ca reprezinta mai mult decit o banca de puncte este imensa si poate fi materializata si in meciul de astazi, deoarece National se arata a fi umbra echipei din primavara. Teoretic, echipa lui Cosmin Olaroiu este principala urmaritoare a dinamovistilor, dar "praftica" ii omoara pina si pe bancheri…
UM Timisoara – FCM Bacau (astazi, ora 17,00): Bun prilej pentru bacauani de a mai adauga trei puncte albe pentru zile negre. UMT nu are decit grija baremului de puncte, care ar putea fi serios amenintat, daca nu mai si cistiga, macar din gind in gind…
Rapid – Universitatea Craiova (astazi, ora 20,00, Pro TV): Dupa cum ne obisnuira, oltenii (tiris acasa, zmei in deplasare) pot pune probleme mari echipei din Giulesti. Ii poate ajuta si traditia, dar si forma slaba a Rapidului, echipa aflata in piuneze fara goleadorul Pancu…
Farul Constanta – Sportul Studentesc (astazi, ora 20,00): In meciul din tur dintre cele doua echipe, colege de serie si sezonul trecut, in Divizia B, marinarii au invins cu un sec 3-0. Nu inseamna de loc ca astazi va fi o plimbare pentru gasca dobrogeana, fiindca pustimea lui Andone, pusa pe fapte mari, a batut Dinamo in ultima etapa.
Petrolul Ploiesti – Steaua (miine, ora 17,00, Pro TV): Echipa din Ploiesti este principala favorita a retrogradarii, in afara de UMT. Un meci cu Steaua ar fi insemnat, altadata, prohodul ultimelor sperante, dar, vizavi de Steaua de azi, totul este posibil. (Nic. G)

Comentarii