Ilie mai degraba spune "nu"

joi, 25 februarie 1999, 00:00
2 MIN
 Ilie mai degraba spune "nu"

Desi luni s-a autoanuntat ca fiind deja cu un picior in curtea lui FCM Poli Iasi, vorbind mai mereu despre ceea ce va face in fruntea clubului iesean, Ilie Dumitrescu nu a mai dat nici un semn Consiliului de Administratie al iesenilor, desi era asteptat sa faca acest pas iar marti s-a intilnit cu presedintele Vasile Drutca la Bucuresti. Zvonurile aparute au inceput deja sa afirme ca Ilie este tentat sa dea inapoi in ceea ce priveste preluarea presedintiei clubului din Copou. Contactat ieri, la amiaza, fostul international ne-a declarat: "Miine (n.r. – astazi) dimineata astept un raport de la contabilul si de la juristul meu privind situatia clubului iesean. In functie de datele pe care le voi primi si de o ultima discutie cu presedintele CA al clubului iesean, voi da, cel mai probabil miine (n.r. – astazi), raspunsul meu. Astazi (n.r. – ieri) sint inca nehotarit, nu stiu daca voi spune <da> sau <nu>".
Cu toate ca declaratia lui Ilie Dumitrescu lasa in coada de peste un raspuns ferm in ceea ce priveste instalarea sa in fotoliul de presedinte al "alb-albastrilor", surse din anturajul fostului stelist ne-au spus ca aproape sigur acesta va refuza propunerea clubului iesean. De altfel un prim semn al refuzului lui Ilie de a veni la Iasi poate fi perceput si prin faptul ca fratele sau, Bogdan, precum si un alt jucator de pe filiera Steaua care trebuiau sa se alature marti lotului iesean nu au mai ajuns la Poli.
Oricum, astazi, cu prilejul amicalului cu Otelul Galati, Poli asteapta sa stie oficial daca Ilie va mai veni la Iasi. Dupa toate probabilitatile, desi a anuntat ca va asista la acest meci, Ilie va absenta. In legatura cu varianta venirii la Iasi a lui Ilie Dumitrescu, punctul de vedere al Consiliului de Administratie al clubului iesean ne-a fost prezentat de purtatorul de cuvint, Constantin Benta: "Printre alte lucruri stabilite s-a hotarit sa ne prezinte hotarirea dumnealui la Galati, asa ca asteptam un raspuns".
Apropo de aceasta partida, care se va disputa de la ora 11.00, la Lacu Sarat, datorita terenurilor impracticabile de la Galati, Poli s-a deplasat pe malurile Dunarii, ca la un meci oficial, inca de ieri, iesenii fiind cazati la cantonamentul Otelului. In lotul pregatit de Mihai Romila, Narcis Ciocirlan si Paul Costas nu exista indisponibilitati.
In alta ordine de idei, vizavi de situatia jucatorilor Catalin Popa si Calin Zanc, Vasile Drutca ne-a spus: "Miercuri seara, dupa sedinta Consiliului de Administratie al clubului bucurestean, urma sa primesc un raspuns de la Sportul Studentesc vizavi de pretentiile lor pentru un imprumut pina in vara. Oricum, se pare ca nu ni-i vor da gratis" . Din informatiile noastre Sportul are chiar pretentii serioase pentru a da unda verde celor doi jucatori pentru a juca la Iasi pentru Popa, de exemplu, cerindu-se, la prima strigare, 5 000 $ pentru un imprumut pina in vara! (Ovidiu MINEA)

Comentarii