Inca o incercare

sâmbătă, 28 noiembrie 2009, 11:17
2 MIN
 Inca o incercare

Dupa ce in turul grupelor echipa ieseana de baschet feminin nu numai ca n-a convins dar a dezamagit din plin, jucatoarele Politehnicii au promis ca se vor revansa in retur si ca vor aborda la victorie toate partidele de pe teren propriu (sigur, cu exceptia intilnirii cu campioana din Tirgoviste). Asa se face ca astazi studentele au prima sansa sa spele din imaginea sifonata, urmind sa intilneasca Teleorman Alexandria. Partida va fi insa foarte dificila in conditiile in care Teleorman (care a cistigat in tur cu 92-66) este a doua echipa din grupa dupa rezultatele de pina acum si se prezinta in continuare bine desi a pierdut mai multe jucatoare in vara. De partea cealalta gazdele n-au rupt gura tirgului marti la Craiova si continua sa aiba indisponibilitati in lot. "Monica Bordeianu a terminat deja campionatul pentru ca are ligamentele incrucisate rupte si este programata la operatie in luna ianuarie. In aceeasi situatie se afla si Lavinia Mitachi.", spune directorul sportiv Marius Cosoi. In plus gazdele acuza si probleme de ordin organizatoric, pentru ca au aflat in ultima instanta ca trebuie sa joace la sala Scolii 39. "Parca jucam in deplasare. Ne-am pregatit doua luni in Polivalenta si cu doua zile inaintea acestui meci important am fost anuntati sa ne cautam alta locatie pentru meci. Abia am reusit sa gasim pozitii pentru antrenament.", a adaugat Cosoi. Fara succes pe teren propriu in acest sezon, Politehnica este cotata cu sansa a doua astfel ca o victorie cu echipa ex-iesencei Daniela Santa ar fi considerata o surpriza.

Celelalte partide ale etapei a X-a

Grupa Sud-Est: MCM Tirgoviste – Sportul Studentesc Bucuresti (in tur, 108-49) si Rapid Bucuresti – SCM Craiova (60-80). Olimpia Bucuresti sta.

Grupa Nord-Vest: U Alba Iulia – U Cluj-Napoca (54-61), Bega Timisoara – LMK Sf. Gheorghe (32-86) si CSU Oradea – CSM Satu Mare (58-85). Partida ICIM Arad – Galactica Brasov (99-48) a fost aminata.   

In formula completa

Baschetbalistii joaca miine la Bucuresti cu Steaua 2, in esalonul secund

Fie ca a lipsit Madalin Nicolae, Viorel Nanescu sau antrenorul-jucator Cristi Murgoci, niciodata in acest sezon echipa ieseana de baschet masculin n-a reusit sa prezinte un lot complet la meciurile din esalonul secund. Situatia se schimba pentru etapa de la acest sfirsit de saptamina si Politehnica are la dispozitie toata trupa pentru partida cu Steaua 2. Pentru ca echipa de Divizia A are meci astazi la Oradea, intilnirea de Divizia B a fost aminata pentru miine atita vreme cit sint jucatori care evolueaza la ambele formatii. "Steaua 2 a pierdut la doua puncte partida cu BC Time Bucuresti in vreme ce noi i-am invins clar pe acestia din urma, saptamina trecuta. Acest lucru nu are nici o relevanta pentru ca nici un meci nu seamana cu altul. Vom fi precauti pentru ca nu vrem sa scapam din minao victorie.", a precizat Cristi Murgoci.   

Comentarii