Inginerii la Poli Unirea

luni, 16 iulie 2001, 23:00
2 MIN
 Inginerii la Poli Unirea

Ieri dimineata la tribuna oficiala a stadionului Emil Alexandrescu a avut loc o intilnire neanuntata oficial al membrilor noului Consiliu de Administratie al FC Poli Unirea, principalele puncte fiind aprobarea schemei organizatorice si stabilirea bugetului echipei. Singura noutate o reprezinta cooptarea lui Dragos Urdaru in conducerea clubului; acesta renuntase in acest an la cariera de jucator preferind sa arbitreze la nivelul diviziei C decit sa joace in acelasi esalon. Datorita faptului ca postul de vicepresedinte executiv al unui club, propus initial lui Urdaru, este incompatibil cu calitatea de arbitru, s-a apelat la o stratagema. Astfel, in ierarhia clubului nu va exista vicepresedinte in schimb va functiona postul de director de marketing pe care il va ocupa fostul fundas. Acesta va avea insarcinari si pe linia coordonarii Centrului de Copii si Juniori, dupa cum a precizat presedintele Pavel Hodea care a mai adaugat ca noul director de marketing are si aprobarea presedintelui Comisiei Centrale de Arbitri, Nicolae Grigorescu, pentru a activa in paralel in cele doua roluri.
Tot ieri s-a stabilit ca bugetul necesar promovarii este de circa 5 miliarde de lei si a fost aprobata organigrama clubului propusa inca de la fuziune. Astfel fostii arbitri Sorin Boca (inginer la Fortus) si Ioan Apostol (director tehnic RAJAC) sint consilierii neretribuiti ai presedintelui Hodea, singurii supravietuitori de la Poli fiind organizatorul de competitii Tiberiu Stefanescu si contabila Ecaterina Dumitriu care si-au mentinut posturile.
Altfel, in aceasta saptamina se vor depune la Judecatorie actele necesare fuziunii dintre FCM Poli si Unirea 2000, urmatorul pas fiind inregistrarea la Federatia Romana de Fotbal.
In scurt timp se va hotari si soarta celei mai scumpe achizitii din istoria clubului iesean, noii conducatori din Copou studiind posibilitatea imprumutarii pentru un an a lui Vasile Matinca la divizionara B, Inter Gaz Bucuresti, pretul oferit de bucuresteni fiind 500 de dolari si cedarea definitiva a lui Bebe Manole. (Ovidiu MINEA)

Comentarii