Injurati-l pe Popa!

vineri, 25 august 2006, 00:15
3 MIN
 Injurati-l pe Popa!

Daca am lua de bune cuvintele antrenorul Politehnicii Iasi, Ionut Popa, acesta are gusturi stranii in viata. „Sint sigur ca ma voi simti «misto» la Petrosani. Sint pregatit sa ascult injuraturi si huiduieli specifice zonei. In astfel de conditii insa, eu ma simt excelent! Am o satisfactie unica! Oricum, inainte de astfel de meciuri imi cer scuze mamei fata de tratamentul la care va fi supusa din cauza mea!” , a glumit tehnicianul iesean in conferinta de presa dinaintea plecarii spre Petrosani, pentru meciul de duminica cu echipa pe care a pregatit-o inainte de venirea in Copou.
Redevenind serios, Popa si-a exprimat ingrijorarea vizavi de starea echipei sale: „Pe linga problemele financiare, asupra carora nici nu mai vreau sa ma refer, am mari necazuri in echipa. Palimaru trebuie operat, Cernoch nu a facut antrenament datorita unor dureri la genunchi, Ciobanu are probleme in continuare iar situatia lui Saric ramine incerta. Mie mi-e frica sa-l introduc dupa problemele pe care le-a avut, el e nemultumit ca nu joaca, nici nu stiu ce decizie sa iau”. Antrenorul iesean a afirmat ca „daca Poli va avea putin noroc si nu va mai rata asa mult ca in meciul cu Pandurii, ne putem intoarce acasa cu o victorie, ceea ce ar fi foarte bine pentru ca deja am ratat obiectivul propus, de a avea maximum de puncte dupa primele 4 runde. Vin meciuri grele si foarte grele, asa ca trebuie sa avem rezerve destule”. Popa si-a exprimat iarasi increderea in arbitri: „Balaj, ca multi dintre arbitrii romani de top sint mai buni decit multi dintre cei care au oficiat la Mondiale”. Presedintele Politehnicii, Sorin Boca a anuntat tot ieri ca suporterii ieseni ce vor sa mearga la Petrosani au la dispozitie un autobuz ce va pleca duminica, la ora 1.00, din fata Salii Polivalente.
Stelistul Popa
Calificarea Stelei in grupele Ligii Campionilor a declansat un atac dur al antrenorului Politehnicii, Ionut Popa, la adresa prim-ministrului Calin Popescu Tariceanu. „Sper ca rezultatul Stelei sa il determine pe cel mai slab prim-ministru din istoria Romaniei sa considere si sportul o prioritate”, a spus Popa, ce a continuat pe marginea subiectului in stilu-i caracteristic. „23 august 2006 a adus, ca pe vremuri, o defilare, si in Iasi. De asta data, a suporterilor Stelei. Am vrut sa merg si eu, eram pregatit si cu o poezie de Labis, insa nu m-a lasat nevasta!”. Popa a mai spus ca si-ar dori enorm ca sa vina momentul in care si Politehnica sa-i scoata pe ieseni in strada. „E imposibil acest lucru in conditiile pe care le avem. Daca aveam si noi banii pe care Marian Iancu spune ca i-a bagat la Timisoara, 20 milioane de euro, atunci eram obligati sa luam campionatul, cu 10 puncte avans. Asa insa…”
La masa cu staff-ul PSD
Dupa conferinta de presa a Politehnicii, antrenorul Ionut Popa a fost invitat de primarul Iasului, Gheroghe Nichita, la masa de prinz, alaturi de membri marcanti ai PSD, intre care Mircea Geoana, Miron Mitrea, Mihai Tanasescu ori Gabriel Oprea. „Am stat cam o ora, interval in care nu s-a discutat politica, ba s-a adus aminte si de fotbal. Mircea Geoana mi-a spus ca, fiind in America, a urmarit pe TVR international aspecte din meciul nostru cu Pandurii si a vazut cit de mult am ratat”, a povestit Popa.

Comentarii