Isi risca viata ori de cite ori merge la meciuri cu Manchester United

vineri, 16 decembrie 2011, 16:39
1 MIN
 Isi risca viata ori de cite ori merge la meciuri cu Manchester United

O fana a echipei Manchester United isi risca viata pentru a asista la meciurile formatiei favorite, ea fiind diagnosticata cu o afectiune grava, cauzata de lipsa unui hormon ce este implicat in raspunsul la stress, informeaza The Sun.

Potrivit sursei citate, femeia risca sa moara din cauza stresului simtit atunci cand joaca echipa Manchester United. Ea sufera de o afectiune ce-i pune viata in pericol, numita Criza addisoniana, cauzata de lipsa hormonului cortizol (un hormon ce este implicat in raspunsul la stres). Simptomele crizei addisoniene, care este o forma severa a bolii Addison, cuprind ritmuri cardiace anormale, durere severa la nivelul spatelui si abdomenului, greata si varsaturi incontrolabile, scaderea dramatica a tensiunii arteriale, insuficienta renala si pierderea cunostintei.

Starea femeii se agraveaza pe masura ce se apropie finalul meciurilor, daca echipa favorita nu se afla intr-un avanatj confortabil.

Femeia le-a spus doctorilor ca starea sa se agraveaza atunci cand Manchester United joaca contra unor formatii precum Manchester City sau Liverpool. Ea urmeaza un tratament cu cortizol, pentru a-si atenua simptomele. (Mediafax)

Comentarii