Jale mare in Grant

vineri, 24 noiembrie 2006, 01:14
2 MIN
 Jale mare in Grant

Rapid: Coman – M. Constantin, Maftei ('28 – Perja), Rada – Badoi, Maldarasanu, Grigore ('59 – Lazar), Karamian – Buga, Mazilu ('24 – Moldovan), Zicu. Antrenor: Razvan Lucescu.
Mlada: Miller – Nesvadba, Rajnoch, Palat, Polacek ('62 – Holub) – Vaculik ('59 -Kysela), Abraham ('82 – Smerda), Matejovsky, Brezinsky – Kulic, Pecka.  Antrenor: Dusan Uhrin jr.
Arbitri: Stefan Messner – Klaus Strasser, Gerald Bauerfeind (Austria).
Cartonase galbene: Moldovan / Matejovsky, Rajnoch, Kysela, Kulic
0-1, min. 41: lovitura libera executata de pe partea stinga de Kulic, Rajnoch sterge mingea cu capul si inscrie.
1-1, min. 51: Moldovan suteaza pe centrul portii, Miller respinge pina la M. Constanin, care preia, patrunde in  careu si suteaza imparabil.
Nici in cosmarele cele mai negre nu si-ar fi putut imagina Razvan Lucescu prima repriza a meciului cu Mlada Boleslav. Patru imense ocazii de gol ale cehilor, din care doua salvate magistral de Coman in fata lui Kulic, doua schimbari fortate inainte de pauza datorita accidentarilor lui Maftei si Mazilu si, in fine, golul marcat din min. 41. Mai presus de orice, un Rapid greoi si neinspirat si o echipa ceha agresiva, totul incheindu-se cu o pauza incandescenta in vestiarul visiniu.
Cert este ca dupa antract, un alt Rapid a iesit pe teren. Tot atit de determinat, dar mai limpede si mai rau, ocaziile incepind sa apara la poarta lui Miller. Si daca in prima parte am regretat mai mult iesirea lui Maftei, am sfirsit prin a plinge dupa Mazilu, fiindca Viorel Moldovan, providential alta data, a fost total lipsit de inspiratie. A iesit insa la rampa Marius Constantin, nu numai prin golul marcat sau precizia in aparare, cit, mai ales, datorita aportului sau ofensiv. Fundasul a centrat de pe ambele parti si la o asemenea faza de maxima inspiratie de pe dreapta ('71), Zicu si Buga au ratat contactul cu balonul din trei metri. Golul anulat lui Zicu (preluare cu mina!) si marea ocazie al lui Moldovan, salvata de Miller, au incheiat o repriza finala, punctata de citeva contre cehe foarte periculoase. A treia remiza consecutiva a Rapidului, dar o remiza neasteptata care complica situatia giulestenilor in grupa G a Cupei UEFA. Mai ales dupa boacana de la Paris, victoria la Atena este aproape obligatorie.

Senzatie pe "Parc des Princes"
 PSG – Hapoel Tel-Aviv 2-4!!! Au marcat: Frau (14), Pauleta ('25) / Toema ('2, '6), Badir ('44), Badra ('57).
Meciuri de jucat: Panathinaikos – Rapid, Mlada – PSG (30 noiembrie), PSG – Panathinaikos, Hapoel – Mlada (13 decembrie).

Clasamentul grupei G

Marius Constantin, cel mai bun jucator al Rapidului

1. Panahinaikos  2 2 0 0  3-0 6
2. Hapoel  3 1 1 1  6-6 4
3. Rapid  3 0 3 0  3-3 3
4. Mlada  2 0 1 1  1-2 1
5. PSG   2 0 1 1  2-4 1

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii