La Arad nu-i! Atunci unde?

marți, 04 septembrie 2007, 21:00
2 MIN
 La Arad nu-i! Atunci unde?

Pierderea a trei jucatoare dintr-un foc da mari batai de cap celor din conducerea echipei iesene de baschet feminin, care sint nevoiti sa caute urgent solutii pentru a incropi o echipa capabila sa patrunda in play-off-ul Diviziei A.

Daca plecarea in Elvetia a sibiencelor Grila si Nemes a fost luata ca atare, nemultumirea maxima vine insa din absenta de la pregatiri a cosgeterei Olga Cazac, despre care se stie ca ar fi in Romania dar n-a ajuns la Iasi.

Desi initial s-a banuit ca s-ar afla la Arad, cita vreme vicecampioana ICIM si-a exprimat interesul in ultima perioada, presedintele Marius Cosoi infirma varianta. "M-au sunat de la Arad sa-mi propuna un pret de transfer pentru Cazac si mi-au precizat clar ca jucatoarea nu este la ei.", spune conducatorul gruparii care i-a pierdut urma celei mai valorioase baschetbaliste iesene in sezonul trecut.

Odata eliminata aceasta varianta Cosoi se gindeste ca jucatoarea ar putea fi in curtea Olimpiei Bucuresti (acolo unde activeaza o alta internationala din Republica Moldova, Natalia Burlacova) dar pe tapet au aparut si alte destinatii cum ar fi Rm. Vilcea ori Sf. Gheorghe. "Nu-i normal ce se intimpla. Am sunat la federatie si am discutat despre posibilitatea suspendarii ei.", a mai adaugat presedintele de la National-Politehnica.

Pina la rezolvarea cazului iesenii se gindesc acum tot mai serios cum vor completa lotul, care sufera masiv la nivelul jucatoarelor cu talie. Cum soluti viabile din tara nu mai sint, se va apela la variante din strainatate, fondurile rezervate pentru plata jucatoarelor Grila, Nemes si (eventual) Cazac urmind sa fie folosite pentru achizitionarea unei baschetbaliste de mare valoare.

Desi termenul limita de transfer este 15 octombrie antrenorul Petre Magurean a precizat ca are nevoie de o noua jucatoare mult mai devreme, pentru a face omogenizarea echipei.

Comentarii