La loc comanda!

marți, 18 ianuarie 2011, 23:22
2 MIN
 La loc comanda!

CSMU Politehnica a reusit sa finalizeze doua dintre negocierile de transfer deschise de mai mult timp. Desi sefii clubului din Copou au anuntat in urma cu citeva zile ca pistele Bogdan Ghiceanu (FC Botosani) si Florin Patrascu (Astra Ploiesti) s-au inchis, situatia s-a schimbat radical ieri. Primind acceptul cluburilor de care apartin sa fie imprumutati pina in vara la Iasi, cei doi fotbalisti au batut palma cu Poli. Ghiceanu a ajuns aseara in Iasi, el urmind a intra, incepind de astazi, in programul de pregatire coordonat de antrenorul Adrian Falub, Patrascu fiind asteptat miine in Copou.

Bogdan Ghiceanu, care implineste miine 24 de ani, este un atacant de 1,80 metri, format la Birlad, care a evoluat la Botosani in ultimele sezoane. In tur, Ghiceanu a marcat cinci goluri pentru formatia care activeaza in prima serie a ligii secunde. Pus pe lista de achizitii a iesenilor inca de anul trecut, virful a ajuns mai tirziu la Poli deoarece, pina ieri, sefii Botosaniului au anuntat in mod repetat ca nu-l cedeaza.

In ceea ce-l priveste pe Patrascu (nascut pe 12 aprilie 1986, la Brasov), acesta evolueaza pe postul de inchizator si de stoper. Format la Scoala "Nicolae Dobrin", trecut pe la FC Bihor (2004-2007) si Farul Constanta (2007-2010, cu un imprumut la Delta Tulcea, in turul sezonului 2009-2010), fotbalistul de 1,84 metri, a ajuns vara trecuta la Astra Ploiesti, unde nu a reusit sa se impuna. In startul pregatirilor de iarna, Patrascu a fost directionat de ploiesteni la Ceahlaul Piatra Neamt, astralii schimbind insa macazul.

Ghiceanu si Patrascu ridica la patru numarul jucatorilor pe care Poli vrea sa-i imprumute, in aceeasi situatie aflindu-se si Elek (Otelul Galati) si R. Danciu (Ariesul Turda/U Cluj), ajunsi de citeva zile in Copou.

Aseara, Iasul continua negocierile cu atacantul Raymond Lukacs (Astra Ploiesti) si mijlocasul spaniol Carlos Casquero, ultimul fiind liber, dupa despartirea de FCM Tirgu Mures.

In ceea ce priveste situatia lui Grigore Sichitiu, care a demisionat pe 15 decembrie din functia de presedinte executiv, aceasta nu s-a clarificat nici ieri. "Nu am mai reusit sa ajung in Iasi marti, asa ca nu pot spune daca voi continua. Sper sa vin miercuri si sa am discutia hotaritoare cu membrii Comitetului Director" a declarat Sichitiu

Comentarii