Liber la peluze

joi, 14 mai 2009, 20:36
2 MIN
 Liber la peluze

Politehnica a intrat ieri, dupa antrenamentul derulat in cursul serii, in cantonament, la motelul Bucium. Antrenorul Cristiano Bergodi a decis sa se bazeze la partida de simbata pe urmatorii 18 jucatori: Branet, Plesca; Buta, Onut, L. Munteanu, Straton, Pecnik, Viveiros, Bersnjak, Montiel, Sfirlea, P. Jovanovic, Milea, Gavatorta, Miclea, Bilba, Cristea, Cr. Bratu. In cazul in care vor aparea probleme la ultimul antrenament dinaintea meciului, programat in aceasta seara, la ora jocului de simbata, 17:00, tehnicianul ar putea apela la unul dintre jucatorii care nu au prins lotul: Marc, Todescato, Kalai, Ignatov, M. Oprea, Leandro, Lamine. Adrian Ilie este incert, iar pe Palimaru nu se mai poate conta in acest sezon, din motive medicale.

FC Politehnica a facut ieri citeva rectificari legate de modul in care se va face accesul la meciul de simbata. "Simbata, la ora 8:00, la casele de bilete din jurul stadionului, vom incepe distribuirea a 4 000 de tichete gratuite, pe baza carora se va putea intra la tribune. Pe baza axestor tichete se va putea sta in sectoarele in care nu exista abonamente vindute. Pentru peluze am decis sa nu mai dam tichete, pentru ca acolo sint foarte putine abonamente. Daca peluzele se vor umple, vom inchide portile" a precizat presedintele Sorin Boca.

In ceea ce-i priveste pe oaspeti, acestia au ajuns de ieri in Iasi, fiind cazati la hotelul Concordia. Gaz Metan a solicitat iesenilor punerea la dispozitie a unui teren de antrenament, elevii lui Cristi Pustai urmind sa se pregateasca in cursul dupa amiezii de astazi, dupa toate probabilitatile, pe terenul II din Copou. Ardelenii au anuntat ca vor avea o galerie formata din aproximativ 60 de persoane.

 

Pustai: "Atentie la fazele fixe!"

Antrenorul echipei Gaz Metan Medias, Cristian Pustai, a declarat, ieri, ca meciul din deplasare de la Poli Iasi este decisiv pentru evitarea retrogradarii in acest sezon, si asteapta cel putin un punct din partea elevilor sai. "Este un meci foarte important, in care, practic, se joaca pentru locul XIV. Echipa gazda are avantajul terenului propriu, dar am demonstrat in acest retur ca pe orice teren sintem o echipa incomoda si putem scoate cel putin un punct", a spus Pustai. Tehnicianul ardelenilor a afirmat ca jucatorii sai trebuie sa fie foarte atenti la fazele fixe: "Trebuie sa avem curaj, atentie marita la fazele fixe, sa nu mai luam gol, iar ocaziile pe care le avem sa le fructificam, pentru ca altfel e foarte greu sa obtinem un 0-0. Am reusit la Timisoara, dar acolo am avut noroc. Este indicat sa inscriem gol sau goluri, pentru ca doar asa putem aduce puncte". Pentru jocul cu Poli Iasi, singurii incerti sint fundasul Florin Lazar si portarul Cosmin Vitca. Acestia nu s-au pregatit alaturi de restul echipei la ultimele antrenamente, dar se spera ca ei sa fie recuperati pina la ora jocului.

Comentarii