Liniste, dorm artistii!

Subtitlu

vineri, 25 iunie 2010, 23:14
2 MIN
 Liniste, dorm artistii!

Portugalia: Eduardo – R. Costa, Carvalho, Br. Alves, Coentrao – Tiago, Pepe (’64-Mendes), Meireles (’84-Veloso) – Duda (’54-Simao), Cr. Ronaldo, Danny. Antrenor: Carlos Queiroz.

Brazilia: J. Cesar – Maicon, Lucio, Juan, Bastos – Gilberto Silva – D. Alves, Baptista (’82-Ramires), Melo (’44-Josué) – Fabiano (’85-Grafite), Nilmar. Antrenor: Carlos Dunga.

Cartonase galbene: Duda, Tiago, Pepe, Coentrao / Fabiano, Juan, Melo

Arbitru: Benito Archundia (Mexic)

Pronosticata remiza intre fratii brazilieni si portughezi, o solutie linistita pentru calificarea fara probleme in faza urmatoare, s-a dovedit reala dupa o partida fara prea multa sare si piper. Cu o posesie superioara sud-americanii au fost cei care au plimbat cel mai mult mingea in prima repriza si chiar au avut de doua ori sansa sa inscrie prin Nilmar (sut respins in bara de portarul adversa dupa o centrare de la Fabiano) si prin golgeterul Fabiano (lovitura de cap pe linga poarta). In rest, faze incilcite si surprinzator de multe duritati pentru doua echipe vorbitoare de aceeasi limba si care au terminat actul intii avertizate de sapte ori de centralul mexican. In partea secunda spiritele s-au calmat si s-a jucat in ritm de vals, unul impus tocmai de brazilieni. Cr. Ronaldo a incercat frecvent ruperi de ritm, intrarea lui Simao a dinamizat atacul si Meireles a fost in min. 60 la capatul celei mai mari ratari a partidei intr-o perioada in care Portugalia a sperat sa forteze victoria pentru a cistiga grupa. Finalul a fost pe punctul sa adorma asistenta cu baietii lui Dunga in prim-plan si Brazilia poate chiar merita sa fie penalizata, insa ne-am obisnuit ca "handbalul" sa nu fie penalizat cind e vorba de sud-americani, asa cum n-a fost sanctionat nici hentul in careul comis de Lucio in prelungirile intilnirii

Comentarii