Lita nu stie de week-end

marți, 23 ianuarie 2001, 00:00
2 MIN
 Lita nu stie de week-end

Pentru antrenorul principal al FCM Poli Iasi, Ion "Lita" Dumitru, notiunea de week-end pare a fi necunoscuta atunci cind este vorba despre pregatire. Cel putin asa reiese din faptul, mai putin obisnuit, ca o echipa de fotbal a plecat in cantonament simbata; in plus, chiar de la sosire, jucatorii ieseni au intrat in piine pentru ca duminica numarul antrenamentelor sa se ridice la 3. "Bisul" de ieri in ceea ce priveste cifra sedintelor de pregatire a insemnat practic o confirmare a faptului ca la Vatra Dornei se va munci serios.
Vesti bune vin din partea conditiilor de cazare si masa, neajunsurile din prima zi fiind repede reparate de personalul hotelului Calimani. In plus, Lita Dumitru, care ne-a oferit aceste amanunte, a spus ca a facut rost si de o medicamentatie adecvata de la doctorul echipei nationale, Pompiliu Popescu. Tehnicianul iesean a completat tabloul existent in cantonament: "Terenul, de care se ocupa un fost fotbalist de la Suceava, este foarte bun, exista si putina zapada asa ca, deocamdata, avem tot ce ne trebuie pentru a lucra asa cum ne-am propus. Singurul neajuns mi se pare ca ramine durata cantonamentului, 10 zile fiind prea putine. De altfel, am si vorbit cu conducerea sa se faca un efort si, daca nu vom putea ramine 14 zile, asa cum am dorit initial, macar 12 zile sa ne putem pregati aici". In privinta fotbalistilor nu a aparut inca nici o clcare fizica sau vreo problema de sanatate.
Astazi sint programate doua antrenamente iar miine, de la ora 11.00, Poli va disputa primul meci amical al anului, cu divizionara C, CFR Cluj Napoca, care se afla si ea cantonata la Vatra Dornei. La acest meci Lita Dumitru ar vrea sa-l aiba si pe Maricel Cojocaru insa acesta nu a dat pina acum nici un semn, antrenorul lui Poli banuind ca sint ceva probleme legate de situatia jucatorului la Foresta Suceava.
In alta ordine de idei, dupa ce a ratat plecarea in Israel, Vasile Matinca se afla, incepind de luni, la Sinaia, in cantonamentul colegei de serie, AS Midia Navodari. (Ovidiu MINEA)

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii