Macar cu junioarele

marți, 03 noiembrie 2009, 22:39
2 MIN
 Macar cu junioarele

Dupa doua runde in care a aflat ca are o defensiva extrem de penetrabila cu care nu poate emite pretentii prea mari, echipa ieseana de baschet feminin are astazi ocazia sa mai dreaga busuiocul in fata unei echipe extrem de tinara cum este Olimpia Bucuresti. Cu un lot in care se regasesc o jucatoare de 21 de ani, o alta de 20 si restul de sub 17, Olimpia n-a cunoscut gustul victoriei pina acum fiind invinsa categoric de puternica MCM Tirgoviste (107-32) dar si de Teleorman Alexandria (scor 70-44). Chiar daca la prima vedere oaspetele n-ar trebui sa intimpine probleme, lucrurile nu stau deloc asa cu atit mai mult cu cit Politehnica a avut mari dificultati in fata acestei echipe in sezonul trecut. Daca in tur iesencele au capotat neasteptat in Capitala in prag de Craciun (58-70), nici returul nu le-a fost mai usor atita vreme cit succesul obtinut a venit cu mare greutate, scor 69-66. Considerind Olimpia printre formatiile pe care ar trebui sa le lase in spate daca vrea sa prinda un loc in play-off-ul din primavara anului viitor, formatia ieseana isi pune mari sperante in acest joc si lotul care a facut ieri deplasarea le cuprinde si pe cele doua baschetbaliste menajate simbata la Alexandria, capitanul Monica Bordeianu si pivotul moldovean Marina Gapeeva. La echipa gazda este asteptat debutul Gabrielei Magurean, fiica fostilor baschetbalisti ieseni Emilia si Petre Magurean, pivot de doar 14 ani care a facut in acest an pasul catre echipa bucuresteana dar n-a evoluat in primele doua partide din cauza unei accidentari.

Celelalte intilniri ale etapei a IV-a

Grupa Sud-Est – Rapid Bucuresti – Teleorman Alexandria si MCM Tirgoviste – CSM Craiova. Sportul Studentesc Bucuresti sta.

Grupa Nord-Vest –  U Alba Iulia – Bega Timisoara, U Cluj-Napoca – Galactica Brasov si CSU Oradea – LMK Sf. Gheorghe. Partida ICIM Arad – CSM Satu Mare s-a jucat in avans, scor 67-70.

Comentarii