Mai asteapta intariri

joi, 07 august 2008, 21:37
2 MIN
 Mai asteapta intariri

Intrati de marti in pregatire la sala Liceului cu Program Sportiv, handbalistii de la Politehnica au trecut la partea tehnico-tactica a antrenamentelor dupa ce au trecut de faza acumularilor fizice de la Vatra Dornei. "Din punct de vedere fizic stam bine. S-a tras tare si cintarele au stat marturie la final. Acum am trecut la minge si sper sa ne pregatim bine si la acest capitol.", spune antrenorul Costel Schender, cel care are material de lucru la sala dar inca mai asteapta intariri pentru a acoperi golurile pe unele posturi.

Dupa ce i-au promovat de la LPS Iasi pe David, Sfarc si Gogeanu, toti din echipa care a luat bronzul in acest an la Nationalele de juniori I, echipa ieseana bifeaza pina acum doar alte trei nume de jucatori adusi din alta parte, care au semnat deja contracte si sint cu totii considerati un cistig pentru echipa.

Daca centrul Barbulescu de la Piatra Neamt va fi transferat fara prea mari probleme si discutiile inca mai continua tot cu nemtenii pentru extrema Ciocoiu, portarul Draghici de la Constanta este si el o certitudine in lotul cu care va fi abordat sezonul viitor. Ramasi doar cu o singura solutie in poarta, conducatorii cauta cu insitenta sa completeze efectivul si la interval au aparut unele piste. "Am primit de la Chisinau o solutie pentru poarta, un jucator care va veni liber de contract. Sper sa fie o solutie buna.", a declarat Dan Constantinescu, directorul sportiv al echipei care la inceputul saptaminii viitoare mai asteapta inca doi jucatori in probe de la Braila, un portar si un inter, ambii aflati la final de juniorat.

In conditiile in care veteranul Elisei n-a fost in cantonament si n-a mai revenit la pregatire in ultimele zile dupa ce nu s-a inteles cu conducatorii pentru prelungirea contractului, media de virsta a echipei a scazut si mai mult, lucru oarecum firesc cita vreme Politehnica a transferat pina acum (si mai cauta in continuare) doar jucatori foarte tineri, la final de juniorat si pentru care nu se cer sume de transfer. "Din pacate nu avem la dispozitie buget de transfer asa ca ne-am orientat doar pe tineri care au calitati si din care putem scoate ceva, asa s-a intimplat si cu Dediu, Chike sau Mironescu, care acum joaca la echipe bune de prim esalon.", a mai adaugat Schender.

Foarte probabil noul sezon la Diviziei A nu va incepe mai devreme de mijlocul lunii septembrie astfel ca pina atunci Politehnica mai are timp sa-si completeze efectivul si sa-l omogenizeze cu o serie de partide si turnee de pregatire.

Comentarii