Mihai Popescu ramine presedinte

marți, 20 august 2002, 23:00
2 MIN
 Mihai Popescu ramine presedinte

Conflictul iscat zilele trecute intre conducerea clubului Politehnica si Mihai Popescu, vicepresedintele Consiliului Judetean, pe tema absentei din cantonamentul de la Muncel a echipei iesene de handbal masculin, s-a aplanat odata cu vizita pe care directorul CS Politehnica, Leonida Antohi, a facut-o ieri celui care este si presedintele sectiei de handbal a clubului. Suparat pentru faptul ca handbalistii n-au mai plecat la Muncel, Popescu s-a facut foc si para si a solicitat o intrevedere cu Antohi, spunind chiar ca nu vrea sa-si mai lege numele de club in lipsa unor masuri. "Regret ca s-a ajuns in aceasta situatie. Am purtat o discutie, am analizat problema cu domnul Popescu si pina la urma conflictul s-a aplanat. Si din partea noastra s-a gresit dar nici accesul in tabara de la Muncel n-a fost chiar asa facil. Colaborarea noastra va continua." – ne-a declarat Leonida Antohi, care a adaugat ca vor fi operate modificari in ceea ce priveste persoana de legatura a clubului cu vicepresedintele CJ. Astfel, postura detinuta pina acum de seful departamentului tehnic, Dan Cornel, va fi luat de Vasile Liteanu, inspectorul de specialitate de la Directia pentru Tineret si Sport. Desi nu a putut fi contactat, intrucit este plecat in concediu, se spera ca Liteanu va accepta provocarea, in conditiile in care directorul DTSJ, Grigore Ursanu, n-a avut nimic de obiectat privind alte eventuale activitati ale inspectorului. Foarte apropiat de fenomenul handbalistic iesean, Vasile Liteanu ar putea reprezenta o solutie fericita in acest caz, in conditiile in care si-a cistigat increderea vicepresedintelui CJ odata cu organizarea la Iasi, in toamna trecuta, a turneului international de handbal masculin "Trofeul Carpati".
Si pentru ca sezonul bate la usa, iesenii se gindesc serios la disputarea unor partide amicale. Daca varianta unui turneu amical la sfirsitul acestei saptamini a picat, antrenorul Costel Schender intentiona sa cheme la Iasi doar pe Ambro Suceava, echipa promovata in acest an in Liga
intentiona sa cheme la Iasi doar pe Ambro Suceava, echipa promovata in acest an in Liga Nationala. Cum sucevenii sint in cantonament la Gura Humorului, planurile s-au schimbat astfel ca un prim joc se va disputa miine in orasul sucevean iar revansa va fi programata la Iasi, in cursul saptaminii viitoare. (Lucian MINUT)

Comentarii