Miine, seria I va da in clocot

vineri, 13 noiembrie 1998, 00:00
2 MIN
 Miine, seria I va da in clocot

Daca Metrom – FC Brasov este un meci in care 99,99% dintre participantii la un concurs de pronosticuri ar merge pe varianta "2" care ar aduce astfel stegarilor +15 la adevar, multe dintre celelalte partide se anunta a fi cu scintei. Mai intii este derbiul outsiderelor Cimentul Fieni – Petrolul Moinesti, echipe care fara sa "sforaie" prea mult au ajuns tiptil pe locul 3 si, respectiv, 2 al seriei, ambele formatii neexcluzind ca in cazul in care iarna ii va prinde "sus" vor incerca mult mai mult in retur. Si daca Cimentul are doar +4 la adevar, moinestenii, cu +8 la ora actuala, pot sparge tiparele daca se vor intoarce cu tolba plina de la Fieni. Alte doua meciuri deosebit de importante sint Rulmentul Alexandria – Rocar Bucuresti si Nitramonia Fagaras – FCM Poli Iasi, pentru echipele gazde, aflate in mare foame de puncte (Rulmentul cu -3 se afla pe locul 14 iar Nitramonia pe 16 cu -8), un esec pe teren propriu insemnind un serios pietroi de moara legat de picioare in tentativa evadarii din subsol. Nu e mai putin adevarat ca, avind mari pretentii, atit Rocar cit si Poli nu se pot multumi sa intre in iarna cu +4 sau +3 la adevar, garniturile amintite tintind victoria pentru ca un egal nu le-ar ajuta prea mult.
In eventualitatea in care nici una dintre echipele fruntase amintite pina acum nu ar face vreo isprava ocupantele locurilor 6 si 7, Midia si Laminorul Roman pot sa scoata nasul in serie si sa se inscrie in clubul celor cu "+4" la adevar mai ales ca joaca la Tirgoviste si Braila, localitati destul de "primitoare" cu oaspetii.
Asadar, miine, etapa de foc in seria I a Diviziei B! Iarna poate fi mult mai linistita pentru cine va trece cu brio hopul rundei a 16-a… (Ovidiu MINEA)

Comentarii