Mini-etapa de transferuri

marți, 04 noiembrie 1997, 00:00
2 MIN
 Mini-etapa de transferuri

In mini-perioada oficiala de transferari, 3-5 noiembrie, conducerea tehnica a formatiei Rapid Bucuresti intentioneaza sa achizitioneze patru jucatori pentru acoperirea sau intarirea posturilor de stoper, libero, mijlocas si atacant. Se poarta tratative cu Mauta (Tractorul Brasov), Niculescu (Electroputere), Dascalescu (Astra Ploiesi) si Mihalache (Petrolul Ploiesti). In schimb, pe lista de transferari a feroviarilor se pare ca au fost pusi jucatorii: Blid, Cezar Zamfir si Bogdan Andone.
Chindia l-a achizitionat pe portarul Barbu
Mihai Barbu a fost transferat ieri la clubul Chindia Tirgoviste, dupa cum a declarat Titi Ionescu, organizatorul de competitii al gruparii dimbovitene. Barbu evolueza pe postul de portar, are 24 de ani si a jucat la divizionara B Dunarea Galati. El a semnat un contract pe o perioada de 3 ani cu formatia Chindia.
Colaborare intre echipele clujene
Trei fotbalisti de la Universitatea Cluj au fost transferati la concitadina CFR. Cristian Fedor, Liviu Ciobotariu si Sorin Neag vor activa la CFR pentru a ajuta echipa feroviara sa iasa din zona retrogradarii. Contractele au fost semnate intre presedintele clubului CFR, Mircea Balaj si conducerea "U" Cluj. Cei trei fotbalisti au apartinut echipei de tineret a FC "U" Cluj.
Zamfirescu s-ar putea intoarce la Sportul Studentesc
Directorul sportiv al formatiei Sportul Studentesc, Romeo Chihaia a declarat ca echipa din Regie doreste sa-i achizitioneze pe Tudorel Zamfirescu si Marian Savu. Zamfirescu, care a evoluat la Sportul Studentesc, este jucatorul clubului Steaua si a fost imprumutat la inceputul acestei editii de campionat formatiei Chindia Tirgoviste. Nemultumit de conditiile oferite, el a parasit orasul dimbovitean. Marian Savu (FC National) a avut unele divergente cu noul antrenor al "bancarilor", Florin Marin, astfel incit este foarte probabil sa paraseasca formatia din Cotroceni. Singurul jucator care nu va mai evolua la Sportul este Catalin Zanc, care se afla in Belgia unde isi cauta un angajament. Despre Razvan Lucescu, Chihaia a spus ca va ramine in Regie in proportie de 95%.

Comentarii