Morcov cit Copoul

Subtitlu

joi, 09 noiembrie 2006, 22:47
2 MIN
 Morcov cit Copoul

Victoria de miercuri, inregistrata in fata Farului Constanta, la Galati, in sferturile de finala ale Cupei Romaniei la fotbal, nu a avut darul de a-i schimba prea mult optica antrenorului principal al Politehnicii, Ionut Popa. „Ramin la parerea pe care am exprimat-o la cald, la finalul meciului. Am avut mare noroc ca am cistigat! Daca jucam cu Farul tot asa duminica, in campionat, nu avem nici o sansa”. a spus tehnicianul, care a explicat motivele regresului jocului echipei din ultima perioada: „Nu vreau sa mai amintesc problemele financiare perpetue de la noi, insa de aici a plecat totul. Acum, avem mari necazuri datorita indisponibilitatilor, duminica neputind conta pe Branet, Bilba, Bernard, Miclea, Iurisniti, Palimaru, Gavatorta, Mitrovic si, probabil, pe Ciobanu. Daca aveam mai multi bani, in vara aduceam citiva jucatori si nu resimteam acum absentele. Apoi, in ciuda discutiilor permanente pe care le port cu ei, jucatorii sint inca morcoviti, nu au incredere in ei datorita articolelor in care au fost acuzati ca vind meciuri”. Pesimist, antrenorul sustine ca „in conditiile actuale, ar fi o performanta sa iernam pe locul 12, mai ales ca mai avem trei meciuri in deplasare si doar doua acasa. Ne trebuie neaparat in iarna sa aducem macar doi titulari, pentru a nu avea probleme in primavara”.
In privinta meciului de duminica, de la Constanta, Poli pare gata de orice sacrificii pentru un rezultat bun. Cel mai bun exemplu vine de la Radu Ciobanu, care, desi a fost cusut la cap miercuri, la Galati, cu cinci copci, e dispus sa intre pe teren! „Ma simt bine, sint gata sa joc pentru a ajuta echipa” a spus fundasul adus
de la Bacau, ce va avea nevoie de avizul medicului pentru a putea intra pe teren.
Tincu si Plesca vor fi titulari
Si conducerea pregateste cu atentie partida cu Farul. „Am luat decizia de a pleca vineri dimineata spre malul Marii, pentru ca jucatorii sint deja obositi. Dormim la Constanta, unde ne vom antrena simbata” a declarat presedintele Politehnicii, Sorin Boca, ce era suparat ca Palimaru va rata posibilitatea de a debuta la lotul national de tineret. „Palimaru si Tincu au fost convocati la lotul de tineret pentru meciul amical cu Grecia de pe 15 noiembrie. Din pacate, primul e accidentat si nu poate onora convocarea. Sper ca Tincu sa nu pateasca ceva duminica si sa poata debuta oficial la lotul cu care s-a acomodat la actiunea de la Urziceni”.
Dupa toate probabilitatile, Tincu va fi titular duminica, el urmind a-i lua locul lui Mitrovic, ce e suspendat, eliminarea din Cupa avind efect in campionat. De altfel, daca Ciobanu va primi OK-ul din partea medicilor, aceasta va fi singura schimbare in primul „11” al iesenilor, portarul Plesca fiind anuntat in continuare titular. „Plesca a avut o evolutie buna la Galati, asa ca e normal sa-i acord credit in continuare. Ramine sa confirme” a afirmat Popa.
Meciul de la Constanta va fi arbitrat de Marius Bocaneala, ajutat la linii de Eduard Dumitrescu si Dumitru Birgauanu. Observatori vor fi Sorin Satmari si Ioan Muresan.

Comentarii