Mutatie de Covasna

luni, 20 ianuarie 2003, 00:00
2 MIN
 Mutatie de Covasna

Dupa o saptamina si jumatate de antrenamente in Iasi, in care singura zi de pauza a fost ieri, fotbalistii de la Poli Unirea pleaca in cursul diminetii la Covasna pentru un cantonament de 10 zile. Lotul care face deplasarea cuprinde 24 de fotbalisti: Mihalache, Kajcsa, Dulcianu (portari), Abalasei, Ionescu, Vaduva, Ad. Ilie, Bernard, Gheban, D. Munteanu (fundasi), Croitoru, Mitruc, Matinca, Botan (Ceahlaul Piatra Neamt), Dragoi, Cristea, Ivasca, Balanescu (junior), Sinescu (mijlocasi), Dobrea, Chiper, Bilba, Gherasim (junior), Brighiu (atacanti). Este posibil ca in cantonament sa isi faca aparitia pentru a fi testati de antrenorii Marin barbu si narcis Ciocirlan si alti jucatori, numele cele mai probabile fiind Lacusta (fundas la Precizia Sacele) si Mattyas (portarul lui Oltul Sfintu Gheorghe). Din informatii de ultima ora, aflam ca, la Covasna, va fi prezent si fostul jucator al lui Poli, de pe vremea "comisarului" Ion Moldovan, Cosmin Pascovici, ultima oara legitimat la Petrolul, club care si-a dat acceptul ca acesta sa se pregateasca cu iesenii. Pascovici se va antrena cot la cot cu echipierii lui Poli, iar daca va confirma, se vor purta negocieri cu Petrolul, pentru legitimarea sa.
In aceasta saptamina se va hotari soarta celor doi fosti jucatori de baza care nu au fost opriti in lot, Remus Marta si Victor Medeleanu, presedintele Pavel Hodea spunind ca este dispus sa le acorde dezlegarea in cazul in care apar oferte convenabile. In legatura cu decizia de a fi trimis la echipa a doua si de a nu merge alaturi de echipa mare in cantonament, Marta a spus: "Dupa ce am inscris intr-un an 19 goluri in meciuri oficiale pentru Poli, nu cred ca meritam acest tratament mai ales ca in fata comisiilor federale am sustinut instructiunile date de domnul presedinte Hodea. In ceea ce priveste acuzatiile ca am semnat acte pentru Foresta Falticeni pe cind jucam la Poli, acesta sint pure speculatii".
Din nefericire, suma de aproape un miliard de lei (reprezentind jumatate din grilele lui Marta si Bernard) care trebuie platita Forestei Falticeni de catre Poli pina pe 21 ianuarie a facut ca stingerea datoriilor fata de jucatorii ieseni sa intirzie. (Ovidiu MINEA)

Comentarii