Mutatie la Pucioasa

joi, 27 martie 2003, 00:00
2 MIN
 Mutatie la Pucioasa

In urmatoarele zile, fotbalisii de la Poli Unirea vor avea de sustinut doua jocuri „afara”: simbata, la Fieni si miercuri, la Ploiesti, in Cupa Romaniei, cu Astra. Tinind cont de aceste deplasari grele, initial s-a dorit ca echipa sa plece vineri spre Fieni, iar intoarcerea acasa era prevazuta dupa intilnirea de Cupa. Programul s-a modificat insa, datorita faptului ca obiectivul primordial al gruparii din Copou este intilnirea de campionat, cu Cimentul. Asa se face ca Poli va pleca astazi, dupa antrenamentul de dimineata, la Pucioasa, urmind ca ultima sedinta de pregatire dinaintea jocului sa fie derulat pe un teren din localitatea amintita, unde se va innopta si vineri. Intoarcerea spre Iasi este prevazuta imediat dupa meciul cu Cimentul, deplasarea spre Ploiesti urmind a fi facuta saptamina viitoare.
Pregatirea intilnirii de simbata a fost facuta cu mare atentie, iesenii neascunzind faptul ca urmaresc cucerirea celor trei puncte puse in joc. Ca si marti, inaintea antrenamentului de ieri dimineata (care a avut caracter fizic si la care nu au putut lucra la capacitate maxima Botan si Danut Munteanu, ambii cu probleme de sanatate) a fost urmarita inregistrarea partidelor disputate pina acum, punindu-se accent pe descoperirea gafelor facute. Mingea a fost simtita ieri de fotbalistii ieseni doar la sedinta de pregatire de dupa amiaza. In lotul de 18 jucatori care va face deplasarea vor reaparea Chiper si Vaduva, suspendati etapa trecuta, in aceasta runda nici un fotbalist al lui Poli neavind probleme datorate cartonaselor.
In legatura cu adversara de simbata nu sint vesti prea imbucuratoare. Dupa degringolada in care intrase gruparea dimboviteana in pauza competitionala, cind sponsorul echipei (Combinatul de Ciment) a facut mai multe disponibilizari, saptamina trecuta s-au obtinut promisiuni de alocare imediata a sumei de doua miliarde de lei pentru repunerea formatiei pe picioare. Poate si din aceasta cauza, fienarii au cedat greu etapa trecuta in fata liderului, Petrolul Ploiesti, scor 0-1. (Ovidiu MINEA)

Comentarii