Mutu, in probe la Poli!

marți, 25 ianuarie 2011, 22:42
2 MIN
 Mutu, in probe la Poli!

Ploaie de jucatori astazi in Copou, CSMU Politehnica asteptind la antrenamente nu mai putin de cinci fotbalisti noi: Raymond Lukacs, Claudiu Tudor, Marian Florea (toti, Astra Ploiesti), Daniel Mutu (Pandurii Tirgu Jiu) si Boris Bjelkanovic. Cu exceptia primului, care a ajuns aseara in Iasi, ceilalti patru urmeaza sa soseasca pe parcursul zilei.

"Ziarul de Iasi" v-a tinut la curent cu tratativele purtate pentru imprumutul primilor patru jucatori in ultimele zile, cind v-am prezentat si cartile de vizita ale lui Lukacs (atacant, 23 ani), Tudor (mijlocas central ofensiv, 26 ani), Florea (jucator de banda stinga, 29 ani) si Mutu (portar, 23 ani). Toti patru au acceptul cluburilor de care apartin pentru a fi imprumutati pina in vara in Copou. In ceea ce-l priveste pe Bjelkanovic, acesta este un stoper croat de 1,90 metri, nascut pe 27 septembrie 1984, care a mai evoluat in Serbia, la NKK Ingrad, in Cipru, la APEP Pitsilias si Atromitos si, in stagiunea trecuta, in Slovenia, la NK Celje. In sezonul 2010-2011, Bjelkanovic este anuntat ca fiind jucatorul sirbilor de la Karlovac. Croatul vine la probe in Romania, agentul sau sustinind ca este liber de contract. Aseara erau intensificate tratativele pentru aducererea unui alt jucator strain, mijlocasul spaniol Carlos Casquero, cu care se negociaza de mai mult timp.

Altfel, ieri dupa amiaza, pe terenul sintetic din Copou, Politehnica a disputat al doilea meci amical al anului. Intilnind pe Stiinta Miroslava, echipa clasata pe locul II in Liga a IV-a ieseana la sfirsitul turului, care a fost intarita ieri si cu jucatori de la alte echipe din "judeteana", Poli s-a impus cu 3-1 (1-0). Golurile echipei din Liga a II-a au fost reusite de Marin (’11), Patrascu (’52) si Danciu (’86), pentru trupa pregatita de Corneliu Costachescu marcind Dandu in minutul 54. Antrenorul iesenilor, Adrian Falub a contat pe: Mindileac – Cretu, Vlaicu, Panc, Siminic – Tene, Agrigoroaie, Drida, Liuba – Marin, R. Ambrosie (in prima repriza); Farcas – Badic, Ruxandari, Petcu, Cojocaru – Gado, Patrascu, Cohen, Danciu – Ghiceanu, Elek (in actul doi). La final, Falub a spus: "Amicalul cu Miroslava a fost un antrenament util, dupa sedinta tare de pregatire derulata dimineata. Dintre noii veniti, Elek si Ghiceanu ne-ar putea fi utili, Danciu ne poate ajuta, mai ales ca este sub 21 de ani, iar Patrascu este o certitudine. Musumbu a plecat sa-si caute o echipa, Kamara este accidentat, la fel ca si Tincu, care s-a operat la genunchi. Portarul spaniol Sierra a acuzat faptul ca s-a pregatit pentru prima data in cariera pe zapada si s-a lovit la umar, lucrurile parind destul de grave. Asteptam in continuare solutii pentru intarirea lotului". Tehnicianul a mai anuntat ca testul cu Rapid Dumesti, anuntat a se disputa joi, s-a anulat, ultimul amical al primei perioade de pregatire centralizata a anului fiind programat vineri dimineata, cu echipa de liga a patra Viitorul Tirgu Frumos.

Comentarii