Negocieri la sange

marți, 19 iunie 2012, 22:11
2 MIN
 Negocieri la sange

Presedintele CSMS Iasi, Florin Prunea, a inceput ieri sa negocieze prelungirea acordurilor cu jucatorii care au dus greul luptei pentru promovare in Liga I. Dupa primele discutii, doar doi jucatori au acceptat prelungirea acordurilor cu echipa ieseana. "Majoritatea jucatorilor experimentati din lot erau la final de contract. De aceea, a trebuit sa discutam cu aproape toti baietii. Dupa prima zi de negocieri, ne-am inteles cu Claudiu Tudor si Tincu. Astept in continuare raspunsuri de la ceilalti. Eu sper sa nu apara probleme de nedepasit" a spus Prunea, care a tratat ieri, printre altii, cu Irimia, Vladu si Ciucur. O situatie speciala a aparut in cazul lui Milea: "Noi stiam ca Milea e liber, insa, din ce am vazut in acte, s-ar putea sa fie unele pobleme. Ramane sa vedem ce facem cu Ciprian".

Prunea a spus ca nu numai cu jucatorii vechi sunt ceva probleme ci si cu fotbalistii care erau doriti in Copou. "Cu francezul Soubervie nu ne-am inteles, asa ca va pleca acasa miercuri" a spus seful executivului iesean, care a mai precizat ca Lirca (Mioveni) s-ar putea sa nu mai vina la Iasi. Totusi, Soubervie s-a antrenat aseara sub comanda antrenorului Ionut Popa, care a testat si un atacant egiptean. Nou-promovata discuta in continuare cu mai multi jucatori accesibili. Printre acestia se numara inchizatorul Adrian Popa II (22 ani), care a bifat sase jocuri la Concordia Chiajna in sezonul trecut si care a ajuns aseara in Iasi. Tot aseara se astepta un raspuns de la  Nicolae Zuluf (24 ani), un fotbalist de banda stanga care a evoluat in returul trecut la CS Mioveni, iar astazi este asteptat in Copou Marius Chindris, un inchizator de 21 de ani de la UTA.

In ceea ce-i priveste pe fotbalistii la care Iasul va renunta, s-a decis ca, pe langa Marjanovic, sa nu se continue colaborarea cu Cotiga, ce fusese imprumutat pana in vara. Ceilalti jucatori despre care s-a spus ca vor pleca de la CSMS, Haisan, Nalati, Florea si Gado, sunt in stand-by, in aceeasi situatie fiind si Camara, care nu a fost chemat la echipa. In ceea ce-l priveste pe Petrovic, acesta are probleme cu viza.

Comentarii