„Nu l-am inteles pe Marius!”

marți, 13 decembrie 2005, 00:00
2 MIN
 „Nu l-am inteles pe Marius!”

Iritati de incercarea presedintelui Otelului Galati, Marius Stan, de a lasa Politehnica fara antrenor prin oferta de dublare a salariului facuta lui Ionut Popa, oficialii ieseni au rupt embargoul trasat de presedintele CA, Gheorghe Nichita. La momentul plecarii lui Stan din Copou, dupa etapa a treia a turului, Nichita a cerut ca scandalurile si reprosurile facute galateanului sa ramina in spatele usilor inchise. Cu toate ca l-a tratat regeste la Iasi pe Stan, primarul vroia sa-si ia masuri pentru evitarea unor eventuale razboaie declarative de genul celor pe care actualul sef al Otelului le poarta si astazi cu un alt club la care a lucrat in trecut contra unui salariu exorbitant pentru nivelul diviziei C, FC Vaslui.
Primul pas public al Iasului in revolta fata de Stan a fost nevotarea acestuia la alegerile pentru functia de membru in Comitetul Executiv al FRF. Aceasta desi Stan i-a contactat pe ieseni rugindu-l sa-l sprijine. Vicepresedintele Neculai Ciulu si-a tinut jumatate din promisiunea facuta lui Stan, adica l-a propus, insa nu l-a si votat, galateanul fiind codas la alegerile facute in rindul sefilor din divizia A! A urmat apoi iesirea la rampa a presedintelui actual al Politehnicii, Sorin Boca, cel care a declarat ca nu i se pare normal ca Stan sa-l contacteze pe Popa si pe alti jucatori ieseni despre care presedintele Otelului stia ca sint sub contracte ferme cu Poli.
Ultimul episod pus pe tapet a fost plecarea intempestiva a lui Marius Stan din Copou, comentata astfel de Boca: „Stiam din vara, ba chiar din iarna trecuta, ca Marius are o oferta de la Otelul. Cind am vazut ca a inceput campionatul si nu a plecat, am crezut ca va ramine in continuare la Poli. Totusi, dupa etapa a treia a plecat, gest pe care nu l-am inteles si nu-l inteleg nici astazi. Daca tot vroia sa plece, lucru care, poate, era normal tinind cont de faptul ca il leaga multe de Galati, putea foarte bine sa o faca inainte de startul campionatului, nu intr-un moment in care Poli putea sa se destabilizeze”, a spus Boca. (Ovidiu MINEA)

Comentarii