„Nu vin miine!”

vineri, 26 mai 2006, 20:48
2 MIN
 „Nu vin miine!”

Antrenorul Politehnicii Iasi, Ionut Popa, care trebuia sa ajunga miine in Iasi pentru a pune la punct strategia finalului de sezon a declarat ieri ca nu va face acest gest. „In primul rind, nu mi-am rezolvat problemele personale. Apoi, nu stiu cum sa-i mai conving pe jucatori sa se mobilizeze de vreme ce probemele financiare nu sint rezolvate nici cu citeva zile inainte de finalul sezonului. Sint zile decisive in ceea ce priveste viitorul meu profesional si trebuie sa nu iau o decizie pripita. Am mai spus-o, Poli e prioritatea numarul 1 si nu voi pleca niciodata de la Iasi ca un las insa este mare nevoie de o clarificare a situatiei clubului” a declarat tehnicianul.
Reamintim ca Popa a spus in aceasta saptamina ca e obosit de permanentele probleme financiare ale clubului, neexcluzind varianta de a intrerupe colaborarea cu Poli, cu care are contract pina pe 1 iunie, presedintele gruparii din Copou, Sorin Boca, sustinind ca mai multe echipe din Ardeal l-au ofertat pe tehnician. In plus, primarul din Piatra Neamt, Gheorghe Stefan a confirmat varianta curtarii lui Popa, ipoteza vehiculata de mai multa vreme.
Misterul lui Gavatorta
Jucatorul Politehnicii Iasi, Alejandro Gavatorta a somat ieri Federatia Romana de Fotbal sa-i clarifice situatia, argentinianul reclamind neintelegeri cu impresarii sai, probleme asupra caruia nu a vrut, deocamdata, sa intre in detalii. Fotbalistul a precizat intr-un comunicat urmatoarele: „In urma cu aproximativ un an, cind deja incheiasem contracul cu Poli Iasi, au avut loc niste evenimente putin neclare in legatura cu impresarii mei, despre care nu stiam. Dupa o perioada de timp, am decis sa depun o plingere, la data de 19 decembrie 2005, inaintea Federatiei Argentiniene de Fotbal (AFA) cu dorinta de a-mi clarifica situatia. Federatia mentionata a actionat imediat, trimitind reclamatia la FRF, la data de 20 decembrie 2005. Dupa aceasta data, am intrat intr-o perioada in care au abundat intirzierile nejustificate cu privirea la situatia mea”. Gavatorta relateaza apoi despre diferite aminari ciudate ale judecarii cazului sau, pe care le eticheteaza drept „lucruri destul de neclare care demonstreaza reaua-credinta a cuiva”. Mentionind ca „Poli Iasi m-a sustinut mereu”, fotbalistul spune ca in cazul in care marti nu i se va da un raspuns clar privind situatia sa, va spune „care sint persoanele implicate si ce au facut de fapt”. „In concluzie, mentionez ca aceasta este o problema care m-a afectat in mare masura, atit la nivel personal cit si profesional(…). Din toate aceste motive, ma vad obligat sa rog in mod public FRF sa binevoiasca sa ia in considerare cazul meu” , incheie Gavatorta.
Mentionam ca fotbalistul a fost adus la Politehnica Iasi la inceputul anului 2005, in timpul mandatului de presedinte al lui Marius Stan, prin intermediul impresarului Marcel Popescu.

Comentarii