Obiectiv indeplinit

duminică, 30 martie 2008, 23:44
2 MIN
 Obiectiv indeplinit

Cu sacii in caruta dupa victoria de vineri in compania echipei Granitul Bucuresti, baschetbalistii ieseni au abordat mult mai relaxati sfirsitul turneului care s-a desfasurat pina ieri la Giurgiu.

Simbata, cu liderul SCM U Craiova baietii lui Costel Moscalu au evoluat relaxat si au cedat cu 60-79 cita vreme tehnicianul iesean a folosit tot lotul pe care l-a avut la dispozitie. "Nu avea rost sa fortam in acest meci si am preferat sa rulez tot lotul.", a spus Moscalu, care si-a montat baietii doar pentru ultimul joc al turneului semifinal, cel care putea aduce un onorant loc secund in grupa semifinala din care a facut parte. 

Si pina la urma Politehnica MC a invins ieri cu 89-77 insa victoria s-a conturat abia in ultimul sfert. "Relaxarea in joc s-a simtit din nou dar si incalzirea a durat o vesnicie pentru ca noua nu ne-a fost comunicata ora de start si ne-am prezentat la sala mult prea devreme.", a mai completat Costel Moscalu, antrenorul echipei care a facut un salt valoric fata de sezonul trecut prin calificarea la turneul final.

La competitia la care vor lua parte sase echipe pentru doua locuri calificante si care se va desfasura la Focsani in perioada 9-13 aprilie tehnicianul iesean spune ca nu va merge doar in excursie.

"Va fi un turneu final foarte greu si lupta va fi incinsa. Am convingerea ca sintem cea mai buna echipa din tara care foloseste doar jucatori romani insa la acest turneu vin si trei formatii care si-au adus straini si ma refer aici la Craiova, Baia Mare si Rovinari. Nu va fi usor dar vom incerca sa ne jucam sansa pina la capat.", a mai adaugat fostul mare baschetbalist iesean

Comentarii