Operatiunea "spargerea ghinionului" in Banie

miercuri, 29 octombrie 1997, 00:00
1 MIN
 Operatiunea "spargerea ghinionului" in Banie

Astazi, cu incepere de la ora 15,00, sint programate cele doua restante in campionatul Diviziei A la fotbal. Pe stadionul "Ion Oblemenco", Universitatea Craiova va avea o sarcina deosebit de dificila in fata Stelei. Dupa ce, la un moment dat, oltenii dadeau impresia ca se vor amesteca virtos in lupta pentru primele pozitii, iata ca, de vreo citeva etape echipa pregatita de Nicolae Zamfir nu a mai gustat din placerea victoriei. Se pare ca, mai mult un ghinion strigator la cer, decit absenta provizorie a lui Lutu, au inmuiat picioarele fotbalistilor din Banie, care au pierdut cinci puncte din sase in partidele disputate pe teren propriu. De aceea, multi considera Craiova victima sigura in partida de astazi, stiut fiind ca militarii, aflati la doua puncte de lider, se pot instala in fotoliul de onoare, daca obtin victoria. Craiovenii, insa, au un plus de ambitie in meciurile cu mai-marii bucuresteni, astfel incit n-ar fi exclus ca ghinioanele sa se razbune tocmai acum. Meciul va fi transmis in direct pe programul 1 al Televiziunii Nationale.
Un joc interesant are loc si la Piatra Neamt, unde Ceahlaul intilneste pe FC National. Ultimele evolutii ale bancarilor par a indica o oarecare iesire din criza astfel incit si partida de sub Pietricica se anunta deschisa oricarui rezultat.
Cu aceste meciuri, clasamentul campionatului se aranjeaza de la sine, deocamdata, nemaifiind restante de disputat. (N.G.)

Comentarii