Ordin de lupta, in Giulesti: spargeti banca !

marți, 14 aprilie 1998, 23:00
2 MIN
 Ordin de lupta, in Giulesti: spargeti banca !

FC National – Rapid Bucuresti (in tur, 1-2) : meci de o importanta cruciala in lupta pentru titlul national. Giulestenii au un punct avans in fata Stelei si nu-si pot permite nici un pas gresit. La rindul lor, bancarii mai spera la pozitia a treia si, pentru aceasta, trebuie sa cistige, deoarece FC Arges se deplaseaza in Valea Jiului. Sa mai amintim ceea ce am scris si cu alt prilej: pentru a se obtine accesul la Cupa UEFA, de pe locul IV, ar trebui ca Rapidul sa nu cistige titlul! Meci transmis, in direct, la TVR 1.
Steaua – Chindia Tirgoviste (2-1) . Dupa ce au cistigat derby-ul suferintei cu "U" Cluj, "chindistii" isi pot permite un respiro, mai ales ca, in fata Stelei, n-au nici o sansa!
Jiul – FC Arges (0-1) . Desi sint ambitiosi nevoie mare, petrosenenii au scapat contactul cu Divizia A. Din ce in ce mai multi debutanti isi fac aparitia in formatia lui Dorel Maria, semn ca, in Vale, se mediteaza mult la campionatul viitor. Buna ocazie pentru pitesteni, de a-si rotunji "adevarul", in perspectiva UEFA.
Otelul Galati – Dinamo (0-2). Scapate de orice fel de emotii, cele doua echipe pot oferi un spectacol fotbalistic. Meciul va fi transmis pe canalul PRIMA TV.
CSM Resita – Universitatea Craiova (1-1). Un alt meci fara probeme deosebite, in perspectiva clasamentului. Resitenii n-au pierdut puncte, acasa, decit in fata Rapidului, Stelei si a Bacaului, dar oltenii se arata in forma deosebita. Iar Alexanco, antrenorul spaniol al Baniei, stie ca la pinda sta… Ilie Balaci!
Gloria Bistrita – Farul Constanta (2-4) . Aflata la -8 in clasamentul adevarului, echipa padureana are nevoie de a mai recupera din punctele pe care, eufemistic, le-a cam risipit. Iar Farul a cam scapat de griji…
Ceahlaul Piatra Neamt – Sportul Studentesc (0-0). Intilnind una dintre cele doua condamnate fara recurs, echipa din Piatra are datoria, macar acum, de a satisface nevoile de spectacol ale microbistilor locali. Asta, si in amintirea unui blat celebru, inregistrat acum citiva ani!
Universitatea Cluj – Petrolul Ploiesti (1-2). Ploiestenii inca nu se considera salvati de retrogradare, dar vor intilni, pe malul Somesului, o echipa disperata care n-a mai cistigat de opt etape.
FCM Bacau – Foresta Falticeni (0-2) . Cele doua echipe moldovene au fost, pina nu de mult, in situatii critice, dar necazurile par sa se fi cam dus. Interesant acest meci intre doua vecine de clasament.
Toate partidele vor incepe la ora 16,00. (Nic. G)

Comentarii