Pacurar se intoarce acasa

miercuri, 18 ianuarie 2006, 00:00
2 MIN
 Pacurar se intoarce acasa

Rind pe rind, fotbalistii pe care Politehnica Iasi nu mai conteaza in retur parasesc Copoul. Dupa Sighiartau, plecat de anul trecut si Stanciu, ce nici macar nu s-a mai prezentat la reunire, ieri a fost rindul lui Marius Pacurar sa-si ia „adio” de la Poli. Destinatia atacantului ce va implini in 2006 32 de ani este clubul la care s-a lansat, Corvinul Hunedoara, divizionara B trebuind sa plateasca 10 000 $. Pacurar, care a plecat ieri cu trenul spre Hunedoara, era trist de despartire: „Asta e viata noastra, a fotbalistilor. Cum dragostea cu de-a sila nu se poate face, am hotarit de comun acord cu conducerea lui Poli rezilierea contractului ce expira in vara. Mi-a greu pentru ca ma atasasem de oras si de echipa, insa ma consolez cu gindul ca ma intorc acasa, la echipa care e condusa acum de domnii Gabor si Petcu, impreuna cu care am jucat in trecut. Eu le doresc succes baietilor de la Poli si imi doresc sa am un retur bun, care sa ma ajute sa incerc sa prind un contract in strainatate in vara”.
Gruparea din Copou asteapta acum un raspuns privind intentiile de viitor ale lui Milos Bogdanovic, pentru care se cer 20 000 $. Mijlocasul sirb se pregateste in Copou, impresarul sau tatonind mai multe piste in strainatate. Nu este exclusa nici o varianta interna, divizionara B, Unirea Urziceni, parind interesata de Bogdanovic. Situatia cea mai incurcata o are Bogdan Vrajitoarea, datorita pretului ridicat de transfer. Astfel, clubul care vrea sa-l cumpere pe virful amintit trebuie sa plateasca Iasului 500 de milioane de lei, dar si sa preia pentru achitare diferenta de pina la 50 000 $, suma de transfer din vara. De aceea, dupa maghiarii de la Sopron, FC Oradea si Universitatea Cluj dau si ele inapoi.
Ieri, fotbalistii Politehnicii Iasi au trecut fara probleme proba cintarului, nici unul din jucatori neavind surplusuri spectaculoase. „Cel mai mult au fost 1,5 kilograme in plus, iar Bordeanu si Ciobanu au o greutate mai mica decit cea cu care au plecat in vacanta!” a spus satisfacut antrenorul Ionut Popa, care amenintase ca jucatorii ce au 4 kilograme in plus vor fi trimisi la echipa a doua. (Ovidiu MINEA)

Comentarii