Ploaia, dusmanul tenisului

duminică, 13 iulie 2003, 23:00
1 MIN
 Ploaia, dusmanul tenisului

a lasat pentru un moment senzatia ca renunta sa mai lupte in acest set, ucraineanul care a impresionat inca din calificari si-a dovedit pragmatismul si a revenit pe fondul unor erori comise de iMoldovan (din ce in ce mai nervos) si n-a lipsit mult ca setul sa se echilibreze subit. „Am inceput bine si cred ca pina la urma rezolvam primul set. Imi pare rau ca ploaia a stricat spectacolul insa ma bucur pentru faptul ca am reusit sa cistig primul meu turneu important in acest an. ” – a declarat la final Ionut Moldovan, care a anuntat ca vrea sa joace in toate turneele organizate in aceasta perioada sub egida Tiriac Trophy. Si daca Moldovan a incasat la Iasi 1.300 de dolari si 12 puncte in clasamentul ATP, Filima a primit un cec de 900 de dolari si 8 puncte ATP. Beneficiind de soarele diminetii, finala de dublu s-a incheiat cu victoria cuplului Ionut Moldovan – Gabriel Moraru, care a dispus relativ usor de perechea Boroczki/Ryderstedt (Ungaria/Suedia), invingatorii intrind in posesia unui cec de 630 de dolari.
Ultimele rezultate ale turneului
simplu – semifinale – Ionut Moldovan (Romania) – Gabriel Moraru (Romania) 6-4, 7-5; Michail Filima (Ucraina) – Victor Ionita (Romania) 7-6, 6-3.
dublu – semifinale – Boroczki/Ryderstedt (Ungaria/Suedia) – Chafai/Chaki (Maroc) 6-4, 6-2; Moldovan/Moraru (Romania) – Legat/Oger (Franta) 6-3, 6-3; finala – Moldovan/Moraru (Romania) – Boroczki/Ryderstedt (Ungaria/Suedia) 6-2, 6-2. (Lucian MINUT)

Comentarii