Ploaie de goluri

miercuri, 26 martie 2008, 22:53
2 MIN
 Ploaie de goluri

In conditiile in care campionatul este intrerupt de mai bine de doua saptamini pentru actiuni ale lotului national, echipa ieseana de handbal masculin a cautat solutii sa joace si partide amicale care sa completeze antrenamentele neintrerupte in aceasta perioada.

Cu toate ca si-au aranjat o noua excursie in aceasta saptamina la Chisinau, pentru a juca doua partide cu Olimpus, studentii au renuntat din motive financiare si s-au reorientat pentru un singur meci jucat ieri la Bacau cu prim-divizionara Stiinta. In fata nou-promovatei care a facut senzatie pina acum atita vreme cit ocupa locul al treilea in Liga Nationala, iesenii au replicat viguros o buna perioada dar au trebuit sa se recunoasca invinsi cu scorul de 39-51 (19-23).

Daca in prima parte s-a mers la brat (7-7) bacauanii au condus ulterior cu sapte goluri diferenta (20-13) apoi au mai pierdut din avans la pauza, tabela consemnind si un rezultat de egalitate in jumatatea secunda, scor 32-32. "Echipa nu s-a miscat chiar rau dar au fost probleme cu replierea in defensiva, o treime din golurile bacauanilor venind pe faza a doua.", ne-a declarat directorul sportiv Danut Constantinescu, care a mai apreciat ca poarta continua sa ramina un compartiment mai putin acoperit al echipei iesene.

Daca de la Stiinta cele mai multe goluri au fost reusite de Rotaru (12), Bondar (9), Prachar (7), Tancau (6) si Iacob (4) Politehnica i-a avut pe lista marcatorilor pe Damian (7), Velicu (7), Ifrim (6), Druga (4), Elisei (3), Daninfeld (3), Petrea (3), Caciuc (2), Iftimie (2), Oniga (1) si Gherciu (1).

Duminica iesenii revin cu meciurile din campionat si vor intilni la sala LPS, de la ora 11.00, pe CSM Focsani. Partida este un derby pentru ocuparea locului secund in serie si gazdele au de luat o revansa dupa ce in partida similara din toamna au cedat victoria si odata cu ea marea majoritate a sanselor de a se pastra in lupta pentru promovare.

Comentarii