Poate n-o fi ultimul meci

marți, 29 aprilie 2008, 22:50
2 MIN
 Poate n-o fi ultimul meci

Plecata ca favorita la ocuparea locului noua in clasament cita vreme avea avantajul a doua partide din trei disputate pe teren propriu, echipa ieseana de baschet feminin n-a crezut nici o clipa ca ar putea rata acest duel, cu atit mai mult cu cit s-au impus in ambele partide cu Municipal din sezonul regulat.

Insa tot acest avantaj si atu-urile avute s-au dus pe apa simbetei si situatia s-a intors cu 180 de grade dupa ce Municipal a cistigat vineri la Iasi in urma unei partide de cosmar pentru gazde. Cu o prestatie lipsita de consistenta care a scos in evidenta lipsa de pregatire, Politehnica-National n-a putut rapune un adversar care n-a iesit cu nimic in evidenta dar a dovedit pragmatism si si-a insusit acum prima sansa la cistigarea finalei pentru locul noua, un al doilea pas mare dupa cel reusit odata cu eliminarea in primul tur din play-out a echipei Olimpia Bucuresti.

Desi situatia s-a schimbat si presiunea mare apasa acum pe umerii lor, iesencele vor totusi sa recupereze terenul pierdut cu o victorie obtinuta astazi la Tirgoviste, succes care ar putea duce duelul in prelungiri cu o partida decisiva, simbata, la Iasi. Din nou cu efectiv scazut la pregatire (doar sase jucatoare au bifat antrenamentul de ieri), Politehnica-National va face deplasarea in dimineata jocului si spera ca oboseala drumului nu va afecta prea mult.

Pentru partida de astazi echipa oaspete mizeaza pe acelasi efectiv dar nu este exclusa si o surpriza dupa ce ieri a ajuns la Iasi si Irina Suetina. Absenta de la echipa o lunga perioada de timp jucatoarea a avut aseara o discutie cu presedintele Marius Cosoi insa decizia finala vizavi de prezenta ei in lotul pentru jocul cu Municipal ii apartine antrenorului Gabi Mihailescu.

Comentarii