Poftiti la doctor!

joi, 07 ianuarie 2010, 21:38
2 MIN
 Poftiti la doctor!

Dupa alergarea usoara efectuata miercuri, la reunire, jucatorii Politehnicii Iasi au intrat in vizorul medicilor. Impartiti in doua grupe, "tinerii" si "batrinii", fotbalistii ieseni au inceput sa fie monitorizati ieri. Testele se vor incheia astazi in jurul prinzului, centralizarea rezultatelor urmind a se face in week-end. Cel mai "harnic" jucator la acest capitol a fost Valentin Negru, care a efectuat vizita medicala la Institutul de Medicina Sportiva din Bucuresti, mijlocasul iesean, care a lipsit mult timp in tur ca urmare a unor probleme medicale, sustinind ca totul este acum in regula. De altfel, Negru a participat ieri la primul antrenament al anului, la fel ca si Viveiros, ambii fiind invoiti miercuri. Din pacate, nici bine nu au inceput antrenamentele ca au si aparut necazurile, Cristi Constantin suferind o amigdalita severa, care necesita un tratament cu antibiotice.

Ieri, nu a mai aparut nici o noutate in Copou, brazilianul Thyago Correa, despre care sefii clubului stiau ca trebuie sa vina la probe, nefacindu-si aparitia. La teste ar putea sa vina astazi un alt "stranier", un mijlocas ghanez, al carui nume nu este cunoscut, despre care se spune ca s-a pregatit o perioada la CSM Rimnicu Sarat, "lanterna" seriei I a Ligii a II-a. Pina la aparitia unor jucatori noi, sefii Politehnicii sustin ca marseaza in continuare pe pistele pe care le-au deschis inca de la sfirsitul anului trecut.

Altfel, miine sint asteptati sa ajunga in Iasi Milos Mihajlov si Stojan Ignatov, care au fost invoiti.

Intre timp, s-au pus la punct aproape toate detaliile cantonamentului de la Poiana Brasov, care incepe luni, la aceasta ora cautindu-se doi adversari din ligile inferioare, pentru disputarea unor teste pe finalul perioadei de pregatire centralizata in care accentul va fi pus pe acumularile fizice.

Comentarii