Poli a trebuit sa imprumute stadionul din Tirgu Frumos!

joi, 23 februarie 2006, 00:13
2 MIN
 Poli a trebuit sa imprumute stadionul din Tirgu Frumos!

Criza terenurilor de fotbal din Iasi a atins un nou punct critic. Cea mai iubita echipa a orasului, FC Politehnica, a ajuns in incapacitatea de a disputa jocuri amicale in oras! Silita de faptul ca toate terenurile din Iasi sint impracticabile, gruparea din Copou va juca partida de verificare de astazi, cu FCM Bacau, la Tirgu Frumos! „Gazonul de pe «Emil Alexandrescu» il menajam pentru partida cu Poli Timisoara de saptamina viitoare, din prima etapa. Terenul II si terenul de zgura sint imbibate cu apa si in citeva minute se transforma in cimpuri de noroi. Cum alta posibilitate decenta de a juca fotbal in Iasi nu exista, am fost siliti sa apelam la oficialii din Tirgu Frumos, care au acceptat sa jucam amicalul cu Bacaul pe terenul lor” a declarat presedintele Politehnicii, Sorin Boca.
Ca urmare a acestor elemente, Politehnica nu va reusi sa evolueze in nici un meci amical normal in fata propriilor suporteri inaintea startului returului, testul cu Laminorul Roman, derulat pe zapada, inaintea plecarii spre Norcia fiind nerelevant. Partida de astazi dintre Poli si FCM Bacau va incepe la ora 12.
Antrenorul Politehnicii, Ionut Popa a comentat cu umor situatia cu care se confrunta: „Daca puteam sa iau legatura cu Imparatul Traian, il rugam sa ne dea terenurile de la Norcia, ca si asa e un oras mai vechi decit Roma. Cu amicalul am scos-o la capat, insa vin antrenamentele si cred ca ciobanul de pe cimpurile pe care ne-am pregatit anul trecut isi ascute bitele. Poate vorbim sa cumparam brinza de la el, s-o scoatem la capat”.
Altfel, ieri dupa amiaza, fotbalistii ieseni au efectuat primul antrenament dupa revenirea in tara, sedinta de pregatire constind intr-o alergare usoara.

Comentarii