Poli Iasi la prima victorie in acest an

vineri, 05 februarie 1999, 00:00
2 MIN
 Poli Iasi la prima victorie in acest an

Aflata in cantonamentul de iarna, FCM Poli Iasi a disputat ieri dimineata, la Vatra Dornei, un meci amical in compania divizionarei C din localitate, Dorna. Imediat dupa meci, contactat telefonic in autocarul ce aducea echipa inapoi la cartierul general, hotelul BTT din Cimpulung Moldovenesc, antrenorul principal al iesenilor Mihai Romila ne-a declarat, la cald: "Sint multumit de joc precum si de nivelul de pregatire la care a ajuns echipa in conformitate cu perioada in care ne aflam. Am jucat doua reprize a 60 minute si am cistigat cu 3-1 (2-1) folosind doua garnituri diferite. Am inceput jocul cu Cimpeanu – C. Popa, Urdaru, Petrache, Bordeanu – Botan, Ilie, Matinca, Tiron – Cojocaru, Stancu dupa pauza jucind in formula: Stoian – Gheban, Abalasei, Paraschiv, Ionescu – Onofras, Cotan, Chiper (Sandu), Onut (Brighiu) – Dobrea, Serban. Am condus cu 1-0 prin golul singurului jucator nou, Catalin Popa, am fost egalati in urma unei lovituri libere pentru ca putin inainte de pauza Stancu sa ne aduca in avantaj cu un sut de la distanta. In repriza a doua Serban a mai inscris o data dupa ce a driblat si portarul.
In afara portarului Chirila nu l-am utilizat pe Manole care urmeaza un program special de pregatire pentru a nu-l forta si a-i recidiva accidentarea. Jocul a fost unul de angajament maxim, zapada marisoara de pe teren interzicind practic realizarile tehnice. Una peste alta sint satisfacut".
Mihai Romila ne-a mai declarat ca miine, inainte de intoarcerea spre casa, iesenii vor mai juca un meci de verificare cu Minerul Crucea urmind ca primul "amical" de acasa sa se dispute cu Foresta Falticeni pe 13 februarie. Tehnicianul iesean a spus ca pina atunci intentioneaza ca pe 9 februarie sa programeze o alta partida de verificare cu Otelul, la Galati.
In alta ordine de idei, de la purtatorul de cuvint al Consiliului de Administratie, Constantin Benta am aflat ca aproape intreaga suma restanta (circa 135 de milioane de lei) fata de jucatori s-a strins urmind ca luni datoriile clubului fata de jucatori sa ajunga cota zero. (Ovidiu MINEA)

Comentarii