Poli Iasi, pe ultimul loc

miercuri, 26 iulie 2000, 23:00
2 MIN
 Poli Iasi, pe ultimul loc

Prima intilnire a triunghiularului fotbalistic care se desfasoara la Pascani a avut loc intre echipa locala CFR si FCM Poli Iasi. Partida, disputata pe o perioada de 45 de minute, s-a incheiat la egalitate 1-1. Scorul a fost deschis in min. 23 de Feraru, de la Poli, care a speculat o eroare de plasament a fundasilor pascaneni, Nistor egalind printr-un sut senzational de la 25 m. Iesenii au jucat mai mult lateral, incercind sa desfaca defensiva feroviara, fara a-si crea situatii de sut. In schimb, pascanenii s-au remarcat prin combinatiile de la mijlocul terenului si lansarile periculoase ale atacantilor. Joc frumos si rezultat echitabil. Au evoluat echipele:
CFR: Popa – Nistor, Goanta, Ciopraga, Maranda – Muraru, Ciosu, Condurache, Gurgu – Ancuta, Paun.
Poli: Stoian – Murgu, Ilie, Pricop, Gheban – Soponariu, Vintila, Asanache, Butnaru – Feraru, Andries.
In cel de-al doilea joc, proaspat promovata in Divizia B Apemin Borsec a cistigat cu 1-0 in fata iesenilor, prin golul marcat de fostul virf al Politehnicii, Adrian Dobrea. Echipa din Borsec a fost formata din jucatori cu experienta, dintre care sint foarte cunoscuti, pe linga Dobrea, ex-sibienii Kilin si Burdulean, portarul Coserariu (ex-Ceahlaul) si atacantul Chiratcu (fost la ASA Tg. Mures, Olimpia Satu Mare si Farul). Iesenii au evoluat cu: Cimpeanu – Murgu, Constantin, Pricop, D. Munteanu – Gavrilescu, Medeleanu, Ionescu, Basascu – Matinca, Andries. Cele doua intilniri au fost conduse de Dan Ungureanu. In ultimul meci, condus de C. Raicu, pascanenii au terminat nedecis si fara goluri partida cu Apemin, ei jucind in formula: Ailenii – Nistor, Vizitiu, Ciopraga, Neamtu, Petrache – Ciosu, Tiron, Maranda – Vasiliu, Riscu. Pe parcursul "reprizei" au mai evoluat Carabulea, Dumitrascu, Condurache si Ipate.
Desi triunghiularul a fost organizat efectiv pentru verificarea formulelor de joc, un clasament neoficial ar situa pe primul loc echipa din Borsec, urmata de CFR Pascani si Poli Iasi.
Astazi CFR Pascani va mai juca dimineata o partida de verificare cu Aerostar Bacau, iar in cursul dupa-amiezii cu o echipa din judet. (Codru VULPASIN)

Comentarii