Popa se consulta cu Saddam

joi, 20 octombrie 2005, 23:00
2 MIN
 Popa se consulta cu Saddam

Politehnica Iasi a plecat ieri dimineata spre Cluj in vederea partidei cu CFR pe care o va sustine simbata. Antrenorul iesenilor, Ionut Popa a dat iarasi recital inainte de urcarea in autocar. Intrebat cum au reactionat jucatorii atunci cind au fost anuntati ca vor avea primele blocate si vor sta in cantonament pina la finele turului, antrenorul a replicat: „Normal ca nu le-a convenit, insa nu a avut curajul sa comenteze nimeni! La mine e dictatura! Chiar in drum spre Cluj voi vorbi la telefon cu Saddam sa mai facem un schimb de experienta pe aceasta tema, chiar daca e cam ocupat acum, cu procesul! Si daca nu-l prind la telefon, poate trag o fuga pina la el, pentru ca am inteles ca sint unul din putinii oameni care au dreptul sa-l viziteze!”. Antrenorul iesean a mai spus ca elevii sai sint tratati ca niste copii: „Nu invata, nu le dau bani de ciocolata! Daca-si vor reveni si vor lua note bune, poate le mai dam o zi libera, o rata din contract”.
Popa a mai declarat ca nici un fotbalist nu trebuie sa se supere pe criticile primarului Nichita – „Primarul tine echipa, e omul cu putere deplina, asa ca poate sa faca orice fel de declaratii si jucatorii trebuie sa inteleaga asta” – antrenorul gasindu-si analogii de caracter cu seful municipalitatii: „Amindoi, daca pierdem, facem spume la gura!”. Referitor la meciul de la Cluj, Popa a spus ca daca avea tot lotul valid mergea la victorie.
Prezent la conferinta de presa organizata ieri dimineata, presedintele Politehnicii, Sorin Boca a spus ca suporterii ce vor sa mearga la Cluj vor avea la dispozitie doua autobuze ce vor pleca simbata la ora 1.00 din fata Salii Polivalente. Boca a mai spus ca asteapta o mobilizare a fotbalistilor chiar daca acestia au avut o saptamina grea, seful executivului iesean informind ca Poli a mandatat LPF sa negocieze cu ANAF modalitatea de plata a datoriilor catre bugetul de stat. (Ovidiu MINEA)

Comentarii