Popa se tine tare

marți, 15 august 2006, 20:59
2 MIN
 Popa se tine tare

Prima infringere din sezon, 1-2 cu FC National, a fost digerata greu de Politehnica Iasi. Luni seara, in vestiar, s-a derulat o sedinta de analiza a comportarii echipei, majoritatea jucatorilor fiind certati de antrenorul Ionut Popa vizavi de randamentul avut in „Cotroceni”. Perdaful nu s-a lasat si cu amenzi (care, conform conducerii clubului, apar la esecuri la diferente mai mari de trei goluri), ci doar cu amenintari, care au continuat si ieri. De aceasta data de la nivelul presedintelui Sorin Boca: „Cind au jucat pe o prima sigura, promisa de un om de afaceri iesean, s-au blocat. Daca se simt mai bine sa joace fara bani sa ne spuna si le vom face pe plac!”.
In ceea ce priveste amenintarile lui Popa vizavi de remanierea serioasa a echipei, acestea au ramas in picioare. „E posibil ca unii sa fi crezut ca eram nervos dupa meciul cu Nationalul insa eu nu ma joc cu vorbele. Bilba va ramine pe banca pentru ca a ratat si cu Urziceniul si cu Nationalul din pozitii singur cu portarul iar cu Ceahlaul a fost sters. Nu a dat nici un gol in trei meciuri. Apelez la Cernoch sau Palimaru, insa si la ei depinde de starea de sanatate. E posibil chiar sa joc cu un singur virf impins si 2 aripi. Iar schimbarile ii vor afecta si pe alti jucatori” a spus Popa, care a „deconspirat” reteta prin care un jucator isi poate pastra tricoul de titular la el in echipa: „Nu ma intereseaza cum il cheama. Are la dispozitie un lucru simplu sa ma convinga: sa joace fotbal”.
Altfel, ieri au ajuns in Copou mai multe fotolii moderne, care vor schimba alte detalii ale arenei „Emil Alexandrescu”. Acestea vor fi montate la bancile de rezerve si la tribuna oficiala, sefii clubului sperind ca lucrarile sa fie finalizate pina la meciul cu Pandurii Tirgu Jiu, de simbata.
Salomir fluiera in Copou, Helesteanu, la Cluj
Meciul dintre Politehnica Iasi si Pandurii Tirgu Jiu, care se va disputa simbata, de la ora 18,00, pe stadionul „Emil Alexandrescu” va fi arbitrat de o brigada condusa de Marian Salomir, ajutat la cele doua linii de Cristian Nica si Aurel Onita, al patrulea oficial fiind Mugurel Draganescu. Observatori vor fi Florin Prunea si Constantin Stefan. Ieseanul Anton Helesteanu va conduce, in aceeasi zi, partida CFR Cluj – FC National si va fi observat de Marcel Lica.

Comentarii