Porumboiu – fan Poli Iasi

miercuri, 21 ianuarie 2004, 00:00
2 MIN
 Porumboiu – fan Poli Iasi

Emisiunea „Sport Show”, difuzata in fiecare luni de „Tele M”, a gazduit in aceasta saptamina o declaratie interesanta a lui Adrian Porumboiu, finantatorul lui FC Vaslui, rivala la promovare a lui Poli Unirea Iasi. „Eu intaresc Vasluiul pentru a ajuta Iasul! Daca se caleste in acest retur, lui Poli ii va fi mult mai usor la anul, in prima liga. Iasul trebuie sa se bata cu Steaua si Dinamo, nu cu Vasluiul” a spus fostul mare arbitru, care nu a ratat momentul de a-i intepa pe conducatorii gruparii din Copou: „Eu am fost arbitru international, Nichita unul de divizia C, iar Marius Stan injura acum Vasluiul, iar la anul va injura Iasul”.
Prezent in studio, antrenorul lui Poli, Vasile Simionas, a primit cu amuzament declaratiile lui Porumboiu, tehnicianul iesenilor explodind insa atunci cind vasluianul a spus ca arbitrii ce au participat la turneul de fotbal in sala de la Iasi de saptamina trecuta, au venit in Copou pentru a primi multumiri datorita ajutorului pe care l-au acordat in tur actualului lider al B1. „Vasluiul vorbeste de arbitraje? De ce nu spun de meciul din prima etapa, cind Gheban a fost eliminat complet aiurea in minutul 19, lucru recunoscut chiar de domnul Porumboiu?” a spus Simionas.
Acesta a mai precizat faptul ca a fost de acord cu venirea lui Razvan Lucescu la Iasi pe postul de antrenor principal, „pentru ca este un baiat inteligent, de mare caracter”. Simionas a mentionat ca era singura formula cu care era de acord, el refuzind ideea de a deveni manager al clubului in ipoteza in care pe postul de antrenor principal era dorit alt tehnician in afara lui Lucescu jr. (Ovidiu MINEA)

Comentarii