Precauti, dar optimisti

joi, 05 august 1999, 23:00
2 MIN
 Precauti, dar optimisti

Astazi, FCM Poli Iasi va pleca spre Suceava, acolo unde simbata se va disputa unul dintre derbiurile seriei I a Diviziei B de fotbal. Partida cu NC Foresta poate fi considerata chiar capul de afis al turului campionatului stiindu-se rivalitatea dintre cele doua echipe precum si faptul ca, la ora actuala, nici o alta garnitura din serie nu are valente pentru atacarea promovarii.
Pentru acest important meci, la care Poli ar putea sa fie insotit chiar si de o mini-galerie, problemele nu au ocolit Copoul. Recent revenit la echipa doctorul Emil Iacob a intrat insa serios in piine si a reusit sa reduca la minimum problemele de efectiv. Astfel, singurul care nu va face deplasarea la Suceava va fi Cantea care s-a accidentat la genunchi in meciul cu Poiana din prima etapa. Semne de intrebare mai planeaza si asupra lui Dragoi si Ionescu insa cel putin primul va juca sigur daca nu vor apare incidente neprevazute. Cu mentiunea ca in ipoteza raminerii acasa a lui Ionescu, in locul acestuia va face deplasarea Gheban, prezentam pe ceilalti 15 jucatori care pleaca astazi cu autobuzul spre Suceava, "cartierul general" al iesenilor fiind stabilit la hotelul Bucovina: Cimpeanu, Chirila; Gavrilescu, Petrache, Urdaru, Paraschiv, Onut, Caunei, Dragoi, Cotan, Matinca, Dobrea, Onofras, Ancuta, Chiper.
In alta ordine de idei, odata cu revenirea din concediu a managerului SC Iasi XXI, Romeo Olteanu, ieri a si avut loc, la stadion, o intilnire cu membrii Comitetului Director al clubului, existind premise ca pe viitor organizarea FCM Poli sa ajunga la cote normale. Intre planuri apare si intocmirea unui Regulament de Ordine Interioara a clubului care sa fie semnat si, pe viitor, respectat cu sfintenie. (Ovidiu MINEA)

Comentarii