Pregatiti pentru asaltul „cainilor”

joi, 06 decembrie 2012, 22:28
3 MIN
 Pregatiti pentru asaltul „cainilor”

CSMS Iasi a organizat ieri o conferinta de presa la care a participat doar antrenorul principal, Liviu Ciobotariu. Acesta s-a aratat increzator in ceea ce priveste finalul de an. "Au mai ramas doua jocuri de disputat in acest an, trebuie sa ramanem foarte concentrati. Am convingerea ca echipa a depasit momentele de euforie generate de rezultatul de la Galati si poate obtine rezultate importante" a spus tehnicianul, care s-a referit apoi la jocul cu Dinamo Bucuresti, de duminica, din etapa a XIX-a a Ligii I de fotbal. "Ne asteapta o partida foarte dificila, cu o echipa pe care o cunosc foarte bine, avand in vedere ca in urma cu un an o antrenam. E drept, si ei ne cunosc foarte bine, pentru ca e clar ca Gica Mihali, care a lucrat la noi inainte de a se duce la Dinamo, le va furniza informatii legate de echipa noastra. Chiar daca nu e in frunte acum, Dinamo are potential, o valoare individuala ridicata, jucatori cu mare experienta, ce pot decide jocul, ca Danciulescu ori Munteanu,precum si  jucatori care cocheteaza cu echipele nationale. Noi ne bazam pe moralul bun pe care-l avem dupa ce am castigat patru dintre cele cinci jocuri disputate in ultima perioada si pe faptul ca jucam acasa, cu publicul, care sunt convins ca va veni in numar mare la stadion, al 12-lea jucator". "Ciobi" a mai spus ca nu a lucrat foarte mult la moralul jucatorilor – "La meciuri cu echipe ca Steaua, Dinamo sau Rapid nu e nevoie sa-i motivezi pe jucatori, in astfel de partide intervine automotivarea" – si ca remiza ar fi un rezultat multumitor: "Noi nu jucam niciodata la egal, insa, in conditiile actuale, cand intalnim un adversar de traditie ca Dinamo, care ne-a dat cinci goluri in tur, si un egal ar fi bun".

Seful bancii tehnice iesene a mai spus ca sperantele de recuperare a lui Keita si Ciucur s-au risipit ieri: "Din pacate, in afara lui Petrovic, nu ne putem baza nici pe Keita si Ciucur. Keita s-a antrenat normal miercuri, insa joi dimineata, doctorul, care, cand intra in vestiarul meu, imi provoaca o crestere a pulsului cu 100%, mi-a spus ca jucatorul s-a reaccidentat. Si la Ciucur ma asteptam sa-si revina, insa nici pe el nu putem conta".

Ciobotariu a mai anuntat ca staff-ul sau va fi completat de anul viitor cu un antrenor secund nou, care va fi un iesean. In pole-position pentru preluarea functiei amintite este Danut Munteanu. (Ovidiu MINEA)

  

CAS

Programul etapei a XIX-a a Ligii I

Ziua    Ora     Meci   Rezultat tur  TV

Vineri  18:00  Bistrita – "U" Cluj      0-1      DigiSport

Vineri  20:30  Pandurii – Medias     2-0      DigiSport

Sambata         18:00  Petrolul – Vaslui        0-3      DigiSport

Sambata         20:30  Rapid – Otelul            1-1      DigiSport

Duminica       18:00  CFR Cluj – Ceahlaul            2-2      DigiSport

Duminica       20:00  CSMS – Dinamo       2-5      Antena1 / Dolce

Luni    18:00  Viitorul – Concordia  1-1      DigiSport

Luni    19:00  Severin – Brasov       1-2      DolceSport

Luni    20:30  Steaua – Astra           4-3      DigiSport

Comentarii