Pretul victoriei

miercuri, 27 februarie 2008, 22:51
2 MIN
 Pretul victoriei

Victoria cu Steaua are un pret mare pentru Politehnica Iasi, formatie care a pierdut trei oameni de baza pentru meciul de duminica, de la Buzau, cu Gloria. Pe linga capitanul echipei, Bogdan Onut, despre care se stia ca este suspendat pentru cumul de cartonase galbene, oficialii ieseni au aflat ieri ca nu vor conta in Cring pe alte doua piese de baza, Cristi Branet si Adrian Ilie. Cei doi, care nu s-au pregatit pina acum, au afectuat ieri investigatii suplimentare, rezultatul acestora nefiind imbucurator.

"Atit Adi cit si Cristi au suferit rupturi musculare in meciul cu Steaua, ceea ce-i scoate din circuit minimum 10 zile. Din pacate, nu putem conta pe ei la Buzau, momentul reintrarii lor in echipa depinzind de modul in care va decurge recuperarea", a anuntat presedintele Politehnicii, Sorin Boca, ce a mai adaugat ca si Tincu si Straton ramin incerti.

In atare conditii, antrenorul Ionut Popa, care a programat ieri doua antrenamente, este silit sa efectueze minimum trei modificari in primul "11" cu care va aborda partida de duminica, cu Gloria, principalii vizati pentru a-i substitui pe Branet, Onut si Ilie fiind Marc, Ciobanu si Milea.

In alta ordine de idei, Boca a precizat ca va incerca ca in aceasta saptamina sa reduca la minimum datoriile fata de jucatori. "Pentru abordarea cu un moral bun a disputei cu Gloria trebuie sa le platim jucatorilor prima pentru victoria cu Steaua si sa le achitam macar drepturile contractuale cuvenite lunii ianuarie. Am sperante ca acest lucru se va intimpla pina la plecarea spre Buzau", a spus Boca

Comentarii