Prima sarcina pentru Prunea

joi, 12 ianuarie 2012, 23:05
2 MIN
 Prima sarcina pentru Prunea

Prima sarcina importanta a lui Florin Prunea in mandatul de presedinte al Clubului Sportiv Municipal Studentesc (CSMS) Iasi este rezilierea contractelor jucatorilor Vasile Ghindaru, Laurentiu Florea, Adrian Nalati si Daniel Orac. Pusi pe lista de transferari in aceasta iarna, cei patru nu au urmat, pina acum, exemplul lui Bogdan Ghiceanu, Marin Vatavu, Paul Tincu, Sascha Marinkovic, Natanael Paval si Anatolie Boestean, care au fost de acord cu propunerea CSMS de intrerupere a colaborarii inainte de termen. Prunea a spus ieri ca se va ocupa de aceasta problema saptamina viitoare. "La discutiile pe care le-am purtat la Iasi mi s-a spus despre mai multe aspecte presante, intre care si rezilierea contractelor cu citiva jucatori. Eu ma voi ocupa de toate problemele CSMS incepind de luni, cind voi sosi la Iasi" a declarat fostul international, care nu a semnat inca un contract cu Iasul.

Altfel, in afara de fotbalistii amintiti, pe lista jucatorilor la care Iasul vrea sa renunte ar putea sa apara un nume nou, Catalin Popa. Daca Iasul va reusi sa-i aduca pe Anton Alexeev si Valentin Coca, ar mai ramine un singur loc disponibil pentru postul de portar. Cum Andrei Balan este preferat in dauna lui C. Popa, Prunea ar urma sa negocieze intreruperea imprumutului pe un an al jucatorului adus vara trecuta de la Viitorul Constanta.

In ceea ce-l priveste pe Sergiu Dani, un alt jucator pe care antrenorul CSMS, Ionut Popa, a anuntat ca nu conteaza in retur, acesta e la un pas de a-si rezolva situatia, Iasul si Vointa Sibiu, cluburi care-l detin in coproprietate pe fostul international de juniori, fiind de acord sa-l imprumute pina in vara la FC Cisnadie, formatie clasata pe locul II in C4 la sfirsitul turului.

Comentarii