Primul test al anului

marți, 29 ianuarie 2013, 22:10
2 MIN
 Primul test al anului

Astazi, de la ora 14:00, pe terenul sintetic din Copou, CSMS Iasi disputa primul joc de verificare al anului, adversara fiind CSM Pascani, echipa care activeaza in Liga a III-a. Dupa testul cu pascanenii va fi anuntat lotul care va pleca in cantonamentul din Antalya, componenta delegatiei fiind deja conturata, dupa cum v-am mai informat. Fata de datele prezentate a aparut o noutate, Radu Miron, fundasul stanga adus in aceasta iarna de la Callatis Mangalia, urmand a ramane acasa, din cauza unei accidentari; in aceeasi situatie este si Ivan Petrovic, care a primit ieri rezultatul unui examen RMN pe care l-a efectuat luni, analiza indicand ca sarbul trebuie operat la genunchi.

Drept urmare, daca nu apar elemente neprevazute, in autocarul care va pleca maine spre Bucuresti se vor urca 26 de jucatori: Irimia, Lungu, Balan; Mihalachioaie, Cretu, Tincu, Avramia, Mitrea, Vladu, Badic, Onofras, Ciucur, Keita, Straton, Milea, Semenenko, Tudor, Nalati, Tiganasu, Gorovei, Gado, Ionescu, Herghelegiu, Patulea, Mitic si Moutinho. Ultimii doi sunt asteptati astazi in Iasi de catre oficialii CSMS, care sustin ca CS Severin, ultimul club la care au fost legitimati, nu a facut apel impotriva deciziei prin care fotbalistii amintiti au fost declarati liber de contract.

In prima saptamana a cantonamentului din Antalya, antrenorul Liviu Ciobotariu va lucra doar cu 23 de fotbalisti, pentru ca, dupa cum v-am informat, Cretu, Avramia si Herghelegiu participa la o actiune a lotului national de tineret, cei trei urmand a face jonctiunea cu lotul iesean in a doua saptamana a cantonamentului. O suplimentare a numarului de fotbalisti care merg in Turcia ar putea aparea doar daca Iasul se va intelege cu Ovidiu Mihalache, fundasul care a evoluat ultima data la Astra Giurgiu.

Fata de cantonamentul de la Slanic Moldova s-a renuntat la Curiliuc, cei doi pascaneni care au dat probe, Calugaru si Nutescu, in timp ce juniorii Huma si Crenganis raman acasa.

Comentarii