"Turneul sperantelor" la tenis de masa

vineri, 20 februarie 1998, 00:00
2 MIN
 "Turneul sperantelor" la tenis de masa

In calendarul competitional al Federatiei Romane de Tenis de Masa pe acest an figureaza organizarea unor turnee – satelit, intitulate "Turneul Sperantelor" , care se adreseaza celor mai mici sportivi ai acestei discipline, cu virste cuprinse intre 10 si 12 ani. Printre orasele care gazduiesc astfel de intreceri (Bistrita, Arad, Timisoara, Cluj, Zalau etc) a figurat saptamina trecuta si Iasul, care a primit vizita echipelor CSS Constanta, CSS Gloria Arad si CSS Soimii Sibiu.
In urma unor meciuri foarte disputate, gazduite de sala CSM, s-au inregistrat rezultatele urmatoare: 1. CSS Constanta (5-0 cu CSM Iasi, 5-1 cu CSS Soimii Sibiu, 5-2 cu CSS Gloria Arad); 2. CSS Arad (5-1 cu Iasi, 5-2 cu Sibiu); 3. CSS Soimii Sibiu (5-4 cu Iasi); 4. CSM Iasi. Din echipa ieseana au facut parte Bogdan Darie, Andrei Burca si Stefan Romanescu . Ei ar fi putut cistiga meciul cu echipa sibiana daca ar fi avut mai multa incredere in fortele proprii. In aceasta partida Burca a obtinut doua victorii, iar Darie si Romanescu cite una. La recentele Campionate Nationale rezervate sportivilor din categoria de virsta mai sus amintita, echipa din Constanta s-a clasate pe locul al doilea, cea din Arad pe locul trei, iar cea din Sibiu pe locul 6, lucru care demonstreaza valoarea adversarilor cu care s-au intrecut iesenii.
In concursul individual, pe primul loc s-a clasat constanteanul Radu Sabangeanu , urmat de colegul sau Cristian Terzi si de aradeanul Patriciu Moldovan . Competitia a fost sponsorizata de firmele Iulcom SRL, Lynx SRL si Eurosport SRL, pentru care antrenorii ieseni Nicoleta Spiridon si Gigi Ciobotaru au numai cuvinte de multumire. (G.C.)

Comentarii