Ramine, n-are ce face!

marți, 02 septembrie 2008, 20:24
2 MIN
 Ramine, n-are ce face!

Portarul Danut Coman se afla pe lista celor 25 de fotbalisti trimisa, de clubul Rapid forului fotbalistic european pentru participarea in turul intii al Cupei UEFA, unde formatia giulesteana va intilni pe VfL Wolfsburg. "Ieri am trimis lista la UEFA, sint 25 de jucatori, inclusiv Dani Coman. Din lotul pe care Peseiro il are la antrenamente lipseste doar Dobroiu", a afirmat, ieri, purtatorul de cuvint al Rapidului, Cristian Costache, fara a oferi alte detalii. Coman nu a fost informat despre aceasta decizie a conducerii clubului. "Nu stiu, nu am de unde sa stiu", a declarat, Coman, agentiei MEDIAFAX.

Portarul, care nu a evoluat nici un minut in actualul sezon dupa ce a refuzat in mai multe rinduri ofertele de prelungire a contractului cu Rapid venite din partea conducerii clubului, a explicat ca nu va mai discuta despre acest subiect cu oficialii giulesteni decit in pauza competitionala din iarna. Contractul lui Coman cu Rapid expira in vara anului 2009, iar in iarna, conform regulamentelor UEFA ar putea semna cu orice club fara nicio suma de transfer. "N-am mai discutat cu absolut nimeni din conducere. S-a terminat perioada de transferuri, daca mai vorbim ceva de prelungire, vorbim la iarna. Nu mi s-a dat voie sa plec pina la 1 septembrie, asta este. Sint sub contract cu Rapid si daca va fi nevoie de mine voi da totul pe teren. Eu am avut oferta de la Stuttgart care dadea 600.000 de euro, nu mi s-a dat voie sa plec. A mai fost si Catania, dar suma ceruta pe mine a fost foarte mare", a spus Coman.Intrebat daca persoanele din conducere sau antrenorul au decis ca el sa nu joace, Coman a raspuns: "Nu trebuie sa mai raspund eu la aceasta intrebare pentru ca se stie foarte bine cine a decis ca eu sa nu joc. Peseiro e antrenor si trebuie sa pregateasca echipa, nu sa discute despre situatia mea contractuala, n-ar fi normal. Asta e decizia conducerii administrative si nu am decit sa ma supun".

Coman s-a aratat nemultumit de faptul ca din cauza situatiei de la club a pierdut si contactul cu echipa nationala. "Am discutat cu antrenorul de portari de la nationala, cu nea Gabi Boldici. El mi-a zis ca-si doreste sa-mi rezolv situatia cit mai repede si sa joc. Ce pot sa mai zic?", a spus Danut Coman. In aceasta vara, FC Rapid i-a propus lui Danut Coman un contract pe patru sezoane, cu un salariu anual de 250.000 de euro, plus 200.000 de euro la semnatura, dar acesta a refuzat. De asemenea, acordul ar fi urmat sa contina o clauza de reziliere de 1,5 milioane de euro. Surse din cadrul clubului sustin ca portarul a solicitat 250.000 de euro la semnatura si un milion de euro pe urmatorii trei ani. (MEDIAFAX)

Comentarii