Rapidul a facut recurs in "cazul Pancu"

joi, 11 noiembrie 1999, 00:00
2 MIN
 Rapidul a facut recurs in "cazul Pancu"

Desi conducatorii FCM Poli Iasi nu stiau ieri dimineata nimic de intentiile Rapidului in ceea ce priveste atacarea sentintei date de Comisia pentru Statutul Jucatorului din cadrul Federatiei Romane de Fotbal prin care bucurestenii sint obligati la plata diferentei pina la 300 000 $ din banii obtinuti ca urmare a transferului lui Daniel Pancu in Italia, campionii au depus deja o contestatie. "Hotarirea prin care clubul nostru este obligat sa plateasca in afara celor 80 500 $ deja virati lui Poli inca aproximativ 200 000 $ am primit-o prin posta. Cum nu sintem de acord cu ea, am apelat la mijloacele regulamentare avute la dispozitie si am atacat sentinta data de CSJ in termenul de 5 zile avut la dispozitie" a declarat Marian Rada, unul din directorii clubului de sub Grant.
Asadar, telenovela "Pancu, dolarii si moldovenii" va continua, decorurile studiourilor de turnare a episoadelor urmatoare urmind a fi mutate de la CSJ la Comisia de Apel din cadrul FRF.
In alta ordine de idei, desi la club nimeni nu stia ce sa spuna, se pare ca absenta indelungata de la club a vicepresedintelui FCM Poli Iasi, Emil Lupulescu, este legata de problemele de sanatate destul de serioase avute de fostul atacant a "alb-albastrilor". In acest sens, fiul sau, Razvan, ne-a declarat ieri: "Tata a plecat la sora mea, in Italia. Din pacate, acolo, problemele de sanatate avute s-au agravat. Din cite am inteles este sub tratament intens insa au aparut unele complicatii, i s-a umflat si un picior. Oricum, mi-a spus ca nu este ceva foarte grav si spera ca pina la sfirsitul lunii sa se intoarca acasa complet vindecat". Ramine de vazut care va fi soarta lui Lupulescu la intoarcerea in tara, unele zvonuri dind ca sigur divortul de conducerea executiva a clubului. (Ovidiu MINEA)

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii