Repetitia generala

vineri, 23 august 2002, 23:00
2 MIN
 Repetitia generala

Cu exact o saptamina inaintea meciului cu Unirea Focsan, din prima etapa a campionatului, Poli sustine o ultima repetitie cu public. Partida de astazi cu Foresta Falticeni va fi, insa, prima disputata in formula cu care va fi abordat noul sezon, schimbarile de optica din aceasta saptamina vizavi de lotul de jucatori fiind esentiale. Astfel, vor putea fi vazuti la lucru (in premiera in acest an) in tricoul "alb-albastru", Vaduva si Ionescu, nefiind excluse aparitiile altor doi jucatori a caror sosire in Iasi era astepata ieri: Florin Croitoru (FC Onesti) si Mitruc (Laminorul Roman). In cazul ultimului, lucrurile s-au clarificat in cursul diminetii de ieri, cind, in schimbul a 20 000 $ (platibili in trei rate), presedintele Pavel Hodea a obtinut acordul lui Nati Meir – patronul jucatorului ce s-a pregatit pina acum la Bucovina Suceava – ca Mitruc sa vina in Copou. Poli si-a luat astfel un fel de revansa fata de clubul bucovinean care l-a luat pe Bernard de la Poli, dupa ce acesta s-a antrenat mai bine de o luna sub comanda lui Vasile Simionas. Per total, Bucovina si Poli au facut un fel de schimb intre doi jucatori de baza din meciurile de pregatire.
O veste buna vine in ceea ce priveste contractele de joc ale fotbalistilor. Exceptindu-l pe portarul Mihalache, care nu a batut inca palma cu Poli, toti ceilalti jucatori cu care s-a negociat, au semnat noi angajamente. Mai ramine de discutat cu Ionescu, Croitoru si Mitruc insa conducerea lui Poli a anuntat ca in aceste cazuri nu pot aparea probleme.
In ceea ce-i priveste echipa oaspete, aceasta pare a fi acum copilul nedorit al Sucevei fotbalistice, conflictul dintre patronul echipei, Eugen Hutu si conducatorii orasului ducind la revenirea Forestei la Falticeni. Macinata de probleme de diferite natura (la mare pret sta criza financiara), gruparea forestiera pare fi una dintre echipele cu mari probleme ale seriei. Cu jumatate de ora inainte de startul partidei, in fata tribunei oficiale, sint asteptati suporterii care doresc sa se organizeze intr-o galerie care sa sustina CS Poli Unirea in noul sezon.
In alta ordine de idei, ieri, presedintele Pavel Hodea a intrat in posesia altor doua rinduri de echipament facut cadou de Mircea Lucescu gruparii din Copou. (Ovidiu MINEA)

Comentarii